ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ !!! Το τελικό σχέδιο για το νέο νομοσχέδιο !!! Ποιοι θα την πληρώσουν !!!

«Φωτιά» έχει πάρει η κυβέρνηση με το χρόνο να μετράει αντίστροφα Καθώς οι δανειστές ζητούν μέτρα 3 δισ. ευρω, η κυβέρνηση ρίχνει το βάρος στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Έτσι, τη νέα σημερινή συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα την απασχολήσει το φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο σχετίζεται με την διαπραγμάτευση.

Η συνεδρίαση του κυβερνητικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ποια μέτρα θα περιλαμβάνει το φορολογικό νομοσχέδιο.


«Φωτιά» έχει πάρει η κυβέρνηση με το χρόνο να μετράει αντίστροφά.
Τη νέα σημερινή συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα την απασχολήσει το φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο σχετίζεται με την διαπραγμάτευση.
Η συνεδρίαση του κυβερνητικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.


Το απόγευμα πάντως, στο κυβερνητικό συμβούλιο, θα επισπεύσουν το νέο φορολογικό πακέτο, που θα περιλαμβάνει νέους φόρους στα ξενοδοχεία, φόρους πολυτελείας, λοταρία αποδείξεων αλλά και υποχρεωτική πληρωμή με κάρτες.


Μεταξύ άλλων τα μέτρα περιλαμβάνονται:
- αύξηση του φόρου πολυτελείας
- υποχρεωτική χρήση πληρωμών με κάρτες
- λοταρία αποδείξεων
- περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων
- πλήρης ανεξαρτητοποίησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων

Στα σχέδια του οικονομικού επιτελείου είναι να επιβληθεί φόρος:
- 1 ως 5 ευρώ ή 3%-5% ανά διανυκτέρευση στα πολυτελή καταλύματα σε νησιά του αιγαίου με 3.100 ή 4.100 κατοίκους και άνω,
- 3% φόρος επί του τζίρου σε μπαρ - νυχτερινά κέντρα - πολυτελή εστιατόρια στα νησιά , αλλά μόνον κατά τη θερινή περίοδο,
- Φόρος πολυτελείας 6% σε κοσμηματοπωλεία, είδη ρουχισμού, έργα τέχνης σε όλη τη χώρα.
- Οι συναλλαγές πάνω από 70 ευρώ θα γίνονται υποχρεωτικά με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.



ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...