ΠΑΝΙΚΟΣ: Ποια εταιρεία ανακαλεί πέντε εκατομμύρια αυτοκίνητα από την αγορά;

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην αγορά, καθώς πασίγνωστη εταιρία ανακαλεί περίπου πέντε εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Πρόκειται για την αυτοκινητοβιομηχανία Toyota, που ανακαλεί αυτοκίνητα Corolla, Vitz και άλλα μοντέλα απ’ όλο τον κόσμο, προκειμένου να αντικαταστήσει ενδεχομένως ελαττωματικούς αερόσακους που κατασκευάστηκαν από την Takata Corp.

Δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα ή τραυματισμοί, ανέφερε η εκπρόσωπος της Toyota, προσθέτοντας ότι η ανάκληση γίνεται για σκοπούς έρευνας.

Τα αυτοκίνητα που ανακαλούνται ανήκουν σε διάφορα μοντέλα που κατασκευάστηκαν μεταξύ Μαρτίου 2003 και Νοεμβρίου 2007, περιλαμβανομένων και 1,36 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ιαπωνία.

Ακόμη, η αυτοκινητοβιομηχανία Nissan ανακοίνωσε ότι ανακαλεί περίπου 1,56 εκατομμύρια αυτοκίνητα από όλα τον κόσμο για τον ίδιο λόγο, προσθέτοντας ότι δεν έχουν καταγραφεί ατυχήματα ή τραυματισμοί.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...