ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό είναι το νησί που έδωσε για βάση στο ΝΑΤΟ ο Καμμένος !!!

Συνάντηση είχε με την Υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Christine Wormuth στο Πεντάγωνο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος , της επίσημης επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον.
Ακολουθεί η δήλωση του Πάνου Καμμένου:


«Ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε ότι θα συνεχιστεί αυτός ο διάλογος. Θεωρώ ότι ήταν μία πολύ σημαντική συνάντηση. Μου εξήγησε ότι ο Υπουργός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λευκό Οίκο γιατί ρυθμίζουν την πολιτική στη Μέση Ανατολή και ζήτησε να συναντηθούμε το συντομότερο δυνατό.

Μιλήσαμε για τα θέματα που αφορούν τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ και ιδιαίτερα τα θέματα της τρομοκρατίας και το ρόλο που θα παίξει η Ελλάδα, το σημαντικό ρόλο που παίζει η Σούδα και η ναυτική βάση, όπως επίσης και τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μία Νατοϊκή αεροπορική βάση, μάλλον οι δραστηριότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Κρήτη να μεταφερθούν κατόπιν της πρότασης της ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μετά από εισήγηση της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Κάρπαθο. »


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...