ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Προπαγανδιστικό βίντεο καλεί Μουσουλμάνους σε εξέγερση κατά των Ελλήνων !!!

Προπαγανδιστικό βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook, στη σελίδα AJ+, το οποίο παρουσιάζει τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα ως καταπιεσμένους και καλεί τους φανατικούς ισλαμιστες σε "απελευθερωσή τους".

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του βίντεο, που έχει τίτλο "Πουθενά να προσευχηθείς στην Αθήνα", στην ελληνική πρωτεύουσα ζούνε περίπου 300.000 μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν έχουν χώρο λατρείας εξαιτίας των "αντιμεταναστευτικών συναισθημάτων και της επιρροής της Ορθόδοξης Εκκλησίας".

Επισημαίνεται στο βίντεο ότι η Αθήνα είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει τζαμί. Μα οι ίδιοι οι μουσυλμάνοι που διαβιούν στη χώρα μας (οι περισσότεροι παρανόμως) έχουν κάνει τα δικά τους τζαμιά.

Δείτε στο βίντεο πόσο "κακή" προς τους Μουσουλμάνους παρουσιάζεται η Ελλάδα και πως καλούνται από το δημιουργό του βίντεο σε εξέγερση εναντίον μας!






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...