Τινάχθηκε στον αέρα τουρκική αποθήκη πυρομαχικών στα σύνορα με Συρία !!! Επιχείρηση Σύρων καταδρομέων;

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση της Τουρκίας, και εκφράζονται υπόνοιες ότι επρόκειτο για δολιοφθορά Σύρων καταδρομέων σε συνεργασία με Κούρδους μαχητές. Συγκεκριμένα ανατινάχθηκε αποθήκη πυρομαχικών του τουρκικού Στρατού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας Hurriyet η έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση νοτιοανατολικά της χώρας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και πυροσβέστες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες ή νεκροί, ούτε τα αίτια της έκρηξης.

Όπως επισημαίνει το τουρκικό δημοσίευμα η βάση βρίσκεται στην επαρχία Σανλιούρφα κοντά στα σύνορα της χώρας με την Συρία.


Στο μεταξύ, το πρακτορείο ειδήσεων Doğan, επικαλούμενο δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα, αναφέρει πως εξαιτίας της έκρηξης έχουν σπάσει τζάμια σε κατοικίες και καταστήματα της γύρω περιοχής.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια της έκρηξης.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...