Αποκάλυψη - βόμβα: Ο Τούρκος Αρχιναύαρχος παρατείνει τη θητεία του για να καταλάβει το Αιγαίο !!!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε σε άρθρο του ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χειλαδάκης, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως ο Τούρκος Αρχιναύαρχος Bülent Bostanoğlu, θα παρατείνει τη θητεία του προκειμένου να... κατακτήσει η Τουρκία το Αιγαίο!

"Ένα σημαντικό θέμα στις φετινές κρίσεις είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστατής του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ναυάρχου Bülent Bostanoğlu, που έχει γίνει γνωστός στην χώρα μας από τις απειλές που έχει κατά καιρούς εξακοντίσει ότι θα καταλάβει όλο το Αιγαίο και ότι θα αναστήσει την Οθωμανική κυριαρχία σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο την οποία… δικαιούται, όπως ισχυρίζεται, ιστορικά και στρατιωτικά να κατέχει η σημερινή Τουρκία.

Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι μπορεί να συνταξιοδοτηθεί όπως προβλέπει η επετηρίδα και να περάσει στην ΘΕΣΗ του ο αντιναύαρχος Veysel Kösele, δεν έχουν επιβεβαιωθεί καθώς εκτός των άλλων ο Veysel Kösele είναι και υπόδικος στην μεγάλη δική κατασκοπείας της Σμύρνης. Έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα παραταθεί η θητεία του Bostanoğlu όπως το απαιτεί ό ίδιος για να… ολοκληρώσει το νεοοθωμανικό του ΕΡΓΟ!".



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...