Πρόκληση δίχως όρια απτον ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟ !!! «Κανείς δεν σκότωσε την Άννυ, λένε όλοι μαλακίες» !!!!

Με απύθμενη θρασύτητα ο πα-τέρας που σκότωσε και εξαφάνισε με φρικιαστικό τρόπο την 4χρονη Αννυ, δηλώνει εξοργιστικά πως ο ίδιος είναι αθώος και πως «κανείς δεν σκότωσε» το μικρό αγγελούδι !

Σε τηλεφωνική του συνέντευξη μέσα από το κελί της φυλακής δήλωσε στον σταθμό Alpha πως πρέπει να βρεθεί ο φίλος του ο Νίκι για να μαθευτούν όλα.

«Είσαι αθώος;» τον ρωτά ο δημοσιογράφος, για να πάρει τη μονολεκτική απάντηση «ναι», ενώ όταν ερωτάται για το πώς θα το αποδείξει αναφέρει ότι «όταν βρουν τον Νίκι θα τα μάθουν όλα». Οταν του επισημαίνεται πως ο φίλος του, Νίκι, υποστηρίζει ότι εκείνος σκότωσε την κόρη του, ο Σάββας επαναλαμβάνει: «Οταν βρουν τον Νίκι θα τα μάθουν όλα. Από το τηλέφωνο ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτά που λένε είναι μ@λ@κί@ς!».

Εξοργιστική είναι η απάντηση που δίνει στο ερώτημα ποιος σκότωσε την Άννυ: «Κανείς» λέει και μάλιστα επαναλαβάνει τη φράση: «Αυτά που λένε είναι μαλακίες».

Σε ερώτηση για το αν θα βρεθεί το σώμα της μικρής Άννυς, ο 27χρονος απαντά: «Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, πρέπει να βρεθεί ο Νικολάι». Από αυτή την απάντηση ο δημοσιογράφος τον ρωτά γιατί και αν ο φίλος του ο Νικολάι το έκανε. «Δεν το έκανε αυτός, αλλά κι αυτός έχει μεγάλο…. (σ.σ.: φταίξιμο)» απάντησε ο Σάββας.

Όσο για το αν είναι καλά στη φυλακή, απάντησε θετικά. Στην ερώτηση για το αν τον έχουν ενοχλήσει οι συγκρατούμενοί του απάντησε πως δεν τον έχει πειράξει κανείς.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...