Σερβικά ΜΜΕ: "Οι Αμερικανοί οργάνωσαν το μακελειό στο Κουμάνοβο και μετά έστειλαν ειδικές δυνάμεις για να το καταστείλουν" !!!

Οι Αμερικανοί οργάνωσαν την επίθεση των αλβανόφωνων του UCK στο Κουμάνοβο, με ισλαμιστές Κοσοβάρους που είχαν πολεμική εμπειρία στη Συρία και δεν ενδιαφερόντουσαν για το αν θα πεθάνουν, σύμφωνα με τις σερβικές μυστικές υπηρεσίες.

Οι Κοσοβάροι αυτοί είχαν εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα της Αλβανίας για να πολεμήσουν στην Συρία προς ανατροπή του προέδρου Μ.Άσαντ. Πρόκειται για σκληροπυρηνικούς ισλαμιστές οι οποίοι αδιαφορούν για τι ζωές τους, όπως και των άλλων και θεωρούνται όλοι εγκληματίες πολέμου καθώς έχουν καταστρέψει ολοσχερώς δεκάδες ελληνορθοδξα χωριά στη Συρία και έχουν σφάξει εκατοντάδες αμάχους.

Τώρα που η CIA τους είχε ανάγκη τους έφερε από την Συρία για να προκαλέσουν το μακελειό στο Κουμάνοβο, με στόχο την αποσταθεροποίησ του Ν.Γκρουέφσκι επειδή "τόλμησε" να συμφωνήσει στον αγωγό που θα μεταφέρει το ρωσικό φυσικό αέριο.

Το κράτος των Σκοπίων είναι ένα κατεξοχήν αμερικανικό δημιούργημα με στόχο να αποσπάσει στο μέλλον κομμάτι της Ελλάδας, τα μικρά και αδύναμα κράτη βολεύουν πάντα τους σχεδιασμούς των νεοταξικών κέντρων. Ανεξάρτητα με την μελλοντική (εάν τα καταφέρουν) πτώση του Ν.Γκρουέφσκι, η χώρα θα συνεχίσει να "κλέβει" ελληνική ιστορία, διότι για αυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργήθηκε.

Η σερβική ‘Τέλεγκραφ’ δημοσιεύει άρθρο σύμφωνα με το οποίο μέλη των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων φορώντας στολές της αστυνομίας των Σκοπίων,και εξάλειψαν την τρομοκρατική ομάδα στο Κουμάνοβο, συμμετέχοντας σε μια επιχείρηση false flag για να δείξουν καλό "πρόσωπο" στους Σκοπιανούς και ότι δεν έχουν σχέση με αυτή την επίθεση παρότι στα Βαλκάνια ακόμα και οι "πέτρες" ξέρουν ότι ο UCK εξοπλίζεται και εκπαιδεύεται από τους Αμερικανούς

Το δημοσίευμα επικαλείται βουλγαρικές διπλωματικές πηγές και στελέχη των σερβικών μυστικών υπηρεσιών. Ο Σέρβος πολιτικός αναλυτής, Μπράνκο Ράντουν, πιστεύει ότι είναι πιθανόν μία μεγάλη δύναμη (ΗΠΑ) να οργάνωσε τους Αλβανούς και στη συνέχεια αποφάσισε να ελέγξει την κατάσταση προς το δικό της όφελος, αφού ειχε καταφέρει να περάσει το "μήνυμά" της.

Σύμφωνα, με τη σερβική εφημερίδα, η οποία έχει πηγές από το Κοσσυφοπέδιο, αναφέρει ότι 102 μέλη των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων που σταθμεύουν στη βάση ‘Μποντστίλ’ του Κοσόβου, έσπευσαν στην περιοχή της πΓΔΜ.

Οι διπλωμάτες δήλωσαν ότι οι Σκοπιανοί αστυνομικοί δεν είχαν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τους τρομοκράτες, όταν ξέσπασαν οι μάχες επί δύο ημέρες.

«Κατά τη διήμερη μάχη, από την οποία τα θύματα καθημερινά αυξάνονται, έφθασαν στο Κουμάνοβο 102 μέλη των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων που είχαν φορέσει από πριν στολές αστυνομικών της πΓΔΜ. Πρόκειται για μια ομάδα έκτακτης ανάγκης που στέλνεται σε περίπτωση ακραίων γεγονότων», είπε η πηγή.

Είναι χαρακτηριστικό δηλαδή ότι και οι επιτιθέμενοι αλλά και η "βοήθεια" προήλθαν από το ίδιο μέρος.

Επίσης, σύμφωνα με τον ειδικό στην εγκληματολογία, Ντομπριβόιε Ραντοβάνοβιτς, η επέμβαση των Αμερικανών στρατιωτών έγινε γιατί τα γεγονότα στο Κουμάνοβο ήταν πολύ ‘θολά’, καθώς επίσης και τα κίνητρα.

Προ δύο εβδομάδων "προφητικά" τα σερβικά ΜΜΕ είχαν γράψει για τη προσπάθεια των Αμερικανών να χτυπηθεί ο υπό σχηματισμό ορθόδοξος άξονας στα Βαλκάνια-από φόβο ότι αυτός θα συμμπαρασύρει σύντομα και την Βουλγαρία του αμερικανοδημιούργητου Μπορίσοφ (υπάρχουν φήμες ότι η θητεία του δεν θα είναι μακρά)- δημιουργώντας την Μεγάλη Αλβανία η οποία θα τελεί υπό τον πλήρη έλεγχο τους.

Για να γίνει αυτό, θέλουν απόσπαση του Σερβικού Πρέσεβο, και του σκοπιανού Τέτοβο, όπως και κομμάτι του επίσης ορθόδοξου Μαυροβούνιου.

Οι Αμερικανοί φοβουνται σφόδρα πλέον την Ορθοδοξία και επιδιώκουν μέσω των ΜΚΟ και των ελεγχόμενων ΜΜΕ να προωθηθεί η αθεϊα και οι βλάσφημες απόψεις στο ευρύ κοινό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τι συνέβη στην Ελλάδα πρόσφατα με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού ήθελε να προσκυνήσει με ευλάβεια και όπως πιστεύει, και τα εγχώρια ΜΜΕ προωθούσαν προσβλητικές απόψεις κάποιων "καλλιτεχνών" περί "Μεσαίωνα", "ανοησίας" κ.λ.π

Γνωρίζουν τα νεοταξικά κέντρα ότι όσο υπάρουν ορθόδοξοι πληθυσμοί θα κοιτούν πάντοτε προς Μόσχα πλευρά (διότι η Ρωσία είναι αυτή τη στιγμή υπερδύναμη), και θα συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν κανένα κοινό με την Δύση παρά μόνο την πιο αρνητική πλευρά της, που είναι ο καταναλωτισμός και ο στείρος υλισμός.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...