Βρώμικο σχέδιο Σαμαρά για ψήφιση του νέου Μνημονίου με αντάλλαγμα να παραμείνει στην καρέκλα της αρχηγίας !!!

Ο αρχισκευωρός Σαμαράς συνεχίζει τις βρώμικες και υπόγειες μεθοδεύσεις, καθώς αυτή είναι η φύση του εξωνημένου πολιτικάντη. Δεν διστάζει μάλιστα στα σχέδιά του να εμπλέκει την εξωτερική πολιτική και το εθνικό συμφέρον, καθώς γνώμονας για κάθε του κίνηση είναι το προσωπικό του συμφέρον και μόνο.

Όπως αποκαλύπτει το newsbomb ο Σαμαράς εκβιάζει για να παραμείνει αρχηγός στη ΝΔ. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Μεσσηνίας διαμηνύει ότι θα παραμείνει αρχηγός της Ν.Δ. και απειλεί με διάσπαση αν «τολμήσουν» οι αμφισβητίες να επιμείνουν στα αιτήματά τους. Σε αυτά τα πλαίσια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στις επαφές που είχε τις προηγούμενες ημέρες στην Ευρώπη με στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, υψηλόβαθμα στελέχη με θεσμικές θέσεις στην Ε.Ε., επιχείρησε έναν εκβιασμό. Όταν συγκεκριμένα του ζητήθηκε να υπερψηφίσει τη συμφωνία που θα κλείσει η κυβέρνηση με τους εταίρους, απαίτησε σε αντάλλαγμα να βοηθηθεί ώστε να παραμείνει αρχηγός της Ν.Δ.!

Αυτό το πρωτοφανές αίτημα, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν τίθεται σε στελέχη του ΕΛΚ, είναι –πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες- «έμπνευση» του στενού συνεργάτη του Σαμαρά Χρ. Λαζαρίδη, με το εξής μάλιστα «σατανικό» σκεπτικό: «Αν Ντόρα, Δένδιας, Στυλιανίδης και οι άλλοι που σε αμφισβητούν δεχτούν την απαίτησή σου και ψηφίσουμε όλοι μαζί τη συμφωνία, τότε τους έχεις στο χέρι, τους τελειώνεις. Αν όμως δεν τη δεχτούν και αυτοί ψηφίσουν τη συμφωνία ενώ θα έχουμε αποφασίσει αντίθετα, τότε τους διαγράφεις»!

Ακριβώς στα πλαίσια αυτού του ωμού εκβιασμού, στενοί συνεργάτες του Σαμαρά, όπως οι Σταμάτης και Άδωνις έχουν αρχίσει έντεχνες διαρροές ότι μάλλον η Ν.Δ. θα καταψηφίσει τη συμφωνία, ενώ ο Σαμαράς έχει δώσει εντολή στον εκπρόσωπο του κόμματος Καραγκούνη να επιτίθεται σκληρά στην κυβέρνηση.

Οι εξελίξεις στον εσωκομματικό πόλεμο αναμένονται να είναι ραγδαίες…


ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...