Εντυπωσιακή αύξηση επιβατικής κίνησης στο Ελ. Βενιζέλος !!! Αισιοδοξία για το υπόλοιπο της σεζόν !!!

Συνεχίζεται η αύξηση της επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας. Είναι χαρακτηριστικό πως το Μάρτιο η συνολική κίνηση επιβατών στο αεροδρόμιο ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 2010.

Η επιβατική κίνηση το Μάρτιο κατέγραψε αύξηση της τάξεως του 24,5% συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα πέρσι, καθώς περισσότεροι από 200.000 επιβάτες, ταξίδεψαν από και προς το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η κίνηση εσωτερικού σημειώσε άυξηση 33,2% σε σχέση με το Μάρτιο του 2014, με την κίνηση εξωτερικού να καταγράφει επίσης άνοδο 20%.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, η κίνηση του αεροδρομίου ανήλθε σε 2,98 εκατομμύρια σημειώνοντας άνοδο της τάξεως του 25,7%. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η εντυπωσιακή αύξηση στις πτήσεις εσωτερικού, καθώς διαμορφώθηκε σε 36,9% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2014, ενώ ανοδικά κινήθηκε και η επιβατική κίνηση εξωτερικού με ποσοστό 19,7%.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το 2015 αναμένεται να είναι μία ακόμα θετική χρονιά για τα ελληνικά αεροδρόμια, ενώ δεν αποκλείεται η επιβατική κίνηση να ξεπεράσει την επίδοση ρεκόρ του 2014, όταν και διακινήθηκαν μέσω των αεροδρομίων της χώρας περίπου 45 εκατομμύρια ταξιδιώτες.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...