ATHENS

Aπίστευτο δημοσίευμα !!! Ο Ομπάμα κατευθύνει τους Τζιχαντιστές; Ποιός αποκάλυψε τη σχέση;

Δημοσίευμα της γνωστότερης Αιγυπτιακής εφημερίδας Egypt Daily News, αποκαλύπτει δεσμούς του Μπάρακ Ομπάμα με τους τζιχαντιστές!

Η Αίγυπτος συνέλαβε τον Khairat El-Shater, ο οποίος παρέδωσε συγκλονιστικά στοιχεία στις αρχές και ένα απο αυτά είναι η συμφωνία μεταξύ Khariat El-Shater και Ομπάμα στη δημιουργία βάσης για την Ισλαμική αδελφότητα στη χερσόνησο του Σινά!

Συγκεκριμένα το άρθρο ανέφερε οτι ο Αμερικανός πρόεδρος συμφώνησε και έδωσε το αστρονομικό ποσό των 8.000.000.000 δολαρίων ως εγγύηση για τη μετατροπή της χερσονήσου σε τρομοκρατική πτέρυγα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Χαμάς.

Το άρθρο ανέφερε ότι και η μισθοφορική Αλ Κάιντα που υποστηρίζει τους Τζιχαντιστές έχει δεσμούς με τον Ομπάμα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του φυλακισμένου Khariat El-Shater.

Το βίντεο παρουσιάζει μια πτυχή του θέματος , ωστόσο τα σημεία απο τις πηγές του Rush Limbaugh για τον αφανισμό του Ισραήλ, έχουν επανειλημμένως διαψευστεί.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.