Aποκάλυψη: Δείτε τι φέρνουν μαζί τους τα windows 10 !!! Θα καταγράφεται και το πρόσωπο μας !!!!

Πριν απο λίγες ημέρες σας είχαμε πληροφορίσει για τις αλλαγές που ετοιμάζονται στο γνωστότερο λειτουργικό σύστημα, windows, αλλά και σε κολοσσούς των ηλεκτρονικών συσκευών όπως η samsung , η apple και η lg.

Tα windows 10 λοιπόν της microsoft, έρχονται φέρνοντας μαζί τους τη βιομετρική αναγνώριση.
Αυτό σημαίνει πως η συσκευή θα φωτογραφίζει τον χρήστη και θα επιτρέπει τη πρόσβαση του στη συσκευή μέσω της αναγνώρισης του.
Οι βιομετρικοί αισθητήρες θα σκανάρουν το πρόσωπο ή την ίριδα ή τα δαχτυλικά αποτυπώματα του χρήστη αντί για password και με αυτόν τον τρόπο δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση άλλων ατόμων.

Φυσικά , οι αναζητήσεις στο διαδικτυο καταγράφονται και αυτή τη φορά και με το πρόσωπο του χρήστη , όχι μόνο απο την ip του ή το μοναδικό κλειδάριθμο του μοντέλου ηλεκτρονικής συσκευής που χρησιμοποιεί.

Σύμφωνα, με ανακοίνωση της Microsoft "οι προγραμματιστές θα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα ανάλογο σύστημα βιομετρικής ταυτοποίησης για να το ενσωματώνουν στις ιστοσελίδες ή εφαρμογές (apps) που ζητούν αναγνώριση της ταυτότητας του χρήστη, έτσι ώστε ο τελευταίος πάλι δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιεί κωδικούς πρόσβασης".


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...