ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το σχέδιο – εφιάλτης των δανειστών για ευρωδραχμή και υποτίμηση 40% !!!!

Σχέδιο των δανειστών το οποίο προβλέπει διπλό νόμισμα με κλειδωμένη ισοτιμία, αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο σχέδιο έχει προβλεφθεί υποτίμηση της τάξης του 40%, ενώ η ισοτιμία «κλειδώνει» στο 1 ευρώ προς 1,40 για την ευρωδραχμή. Παράλληλα σημειώνεται πως, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της αναβολής της δόσης του ΔΝΤ από την 1η Ιουνίου, για το τέλος του μήνα.

«Αρχιτέκτονας¨του διπλού νομίσματος μπορεί να χαρακτηριστεί ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφκανγκ Σόιμπλε καθώς μόλις χθες Bloomberg μετέδοσε δήλωσή του που αναφερόταν στην πιθανότητα εισαγωγής στην Ελλάδα ενός νομίσματος που θα λειτουργεί παράλληλα με το ευρώ.

Όπως μετέδοσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο, o Σόιμπλε υποστηρίζει την συγκεκριμένη άποψη, σε περίπτωση που η χώρα μας δεν τα βρει με τους πιστωτές.

Ο ισχυρός υπουργός Οικονομικών, αναφέρθηκε στην ιδέα των παράλληλων νομισμάτων σε μια πρόσφατη συνάντηση χωρίς να την υιοθετεί, σύμφωνα με δύο ανθρώπους που ήταν παρόντες και ζήτησαν να μην κατονομαστούν καθώς ήταν ιδιωτική συνάντηση.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...