Τέλος στο θρίλερ με το μοιραίο Boeing;;;;Η ουρά του Boeing 777 εικάζεται ότι εντοπίστηκε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό!!!!!!

Η ουρά του Boeing 777 εικάζεται ότι εντοπίστηκε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, 12 μέρες μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους. Δείτε τις πρώτες εικόνες. 


Δύο αντικείμενα που πιθανόν αποτελούν συντρίμμια από το χαμένο αεροσκάφος της Malaysia Airlines, βρέθηκαν στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, ανακοίνωσε ο αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι Άμποτ, 12 ημέρες μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους με 239 επιβαίνοντες. Όπως μεταδίδει το BBC πρόκειται για τμήματα που θα μπορούσαν να ανήκουν σε αεροσκάφος και εντοπίστηκαν 2.500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Περθ.

 Σύμφωνα με ενημέρωση από τον υπεύθυνο Θαλάσσιας Ασφάλειας της Αυστραλίας, που μίλησε μετά τον πρωθυπουργό πρόκειται για μεγάλα τμήματα, με το μεγαλύτερο από αυτά να είναι 24 μέτρα. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον δορυφόρο στις 16 Μαρτίου. 

Οι αρχές επισήμως πάντως παραμένουν συγκρατημένες καθώς μέχρι στιγμής έχουν χτυπήσει αρκετοί "λάθος συναγερμοί" για την τύχη του αεροσκάφους που εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου από τα ραντάρ, προκαλώντας μία πρωτοφανούς κλίμακας διεθνή επιχείρηση για την ανεύρεσή του, με τη συμμετοχή 26 χωρών. 




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...