ATHENS

Κομματιάστηκε στα τρία ισπανικό πλοίο σε ακτή της Γαλλίας από την κακοκαιρία!!!

Στα τρία κομματιάστηκε το ισπανικό φορτηγό πλοίο που προσέκρουσε σε κυματοθραύστη ανοιχτά του λιμανιού του Μπαγιόν, στα βορειοδυτικά της Γαλλίας. Από την πρόσκρουση, το πλοίο στην αρχή κόπηκε στη μέση.

 Μέρος των καυσίμων του χύθηκαν στη θάλασσα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, που ξεκίνησαν έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος. Εκτός από τις συνθήκες του ατυχήματος, οι αρχές αναζητούν και τον τρόπο με τον οποίο θα ανασυρθούν τα τρία κομμάτια του πλοίου από τη θάλασσα, προκειμένου να μην μολυνθεί από τα καύσιμα που παραμένουν στη δεξαμενή του πλοίου. 

Όπως ανακοινώθηκε, ξεχωριστή έρευνα θα διενεργήσει και η πλοιοκτήτρια εταιρεία. Οι εκτεταμένες καταστροφές που έχει προκαλέσει ο πάγος στις υποδομές της Σλοβενίας θα κοστίσουν περίπου 66 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την κυβέρνηση. Το κόστος ίσως ανέβει ακόμα περισσότερο από τις σοβαρές ζημιές στα δάση.

 Πολλά είναι τα νοικοκυριά που παραμένουν χωρίς ρεύμα. Στις καταστροφές ξεναγήθηκε και η πρωθυπουργός της χώρας, Αλένκα Μπράτουσεκ. Στην Αυστρία, η σφοδρή χιονόπτωση έχει αποκόψει ολόκληρες περιοχές και επίσης έχει άφησε νοικοκυριά χωρίς ρεύμα. 

Η ποσότητα του χιονιού είναι τόσο μεγάλη, που ο στρατός χρησιμοποιεί ελικόπτερα για να το απομακρύνει από τα δέντρα.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.