ATHENS

Η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο γραφείο του Γ. Μιχελάκη!!!

 Η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο γραφείο του Γ. Μιχελάκη .


 Η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη στις 15 Ιανουαρίου. Με προκήρυξη που εστάλη στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» η οργάνωση καλωσορίζει την επιστροφή του «επαναστάτη Χριστόδουλου Ξηρού», εκτοξεύει απειλές κατά δημοσιογράφων και απειλεί όσους εμπλέκονται στη διαμόρφωση των φυλακών Δομοκού σε φυλακές «ύψιστης ασφαλείας για επαναστάτες». 

 Μέσω της προκήρυξης η οργάνωση καλεί σε ανατροπή του καπιταλισμού και «ενίσχυση του αντάρτικου πόλης με όποιο μέσο μπορεί ο καθένας, προκειμένου το ετοιμοθάνατο καθεστώς να καταρρεύσει». Σε άλλο σημείο γίνεται αναφορά στην μη επιστροφή του Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές Κορυδαλλού κάνοντας λόγο για προπαγάνδα από πολιτικούς και Μέσα Ενημέρωσης και θεωρίες συνωμοσίας με στόχο «την κατάργηση της χορήγησης αδειών σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους και δεύτερον και κυριότερο τη λείανση του εδάφους, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα η δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας». 

 «Εκεί προορίζεται να μεταφερθούν όσοι καταδικάστηκαν ή διώκονται για Επαναστατικές πράξεις. Να θαφτούν σε λευκά κελιά χωρίς καμιά επικοινωνία και φυσικά χωρίς την παραμικρή περίπτωση να πάρουν άδεια» αναφέρει συγκεκριμένα η προκήρυξη. Εξάλλου η οργάνωση εκτοξεύει απειλές και προειδοποιεί με «οδυνηρές συνέπειες όλους όσοι θα συμμετάσχουν με οποιοδήποτε τρόπο στην υλοποίηση του πλάνου ανακατασκευής των φυλακών Δομοκού σε φυλακές υψίστης ασφαλείας». Οπως αναφέρεται στο κείμενο της προκήρυξης: «ΕΣΥ που θα συμβάλλεις στην ανακατασκευή και διατήρηση των φυλακών Δομοκού σε φυλακές υψίστης ασφαλείας για επαναστάτες, θα έρθεις αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών σου. 

ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. Στα πλαίσια αυτά, αλλά και σαν μια απόπειρα κοινής δράσης πολλών αντάρτικων ομάδων με κοινό στόχο, καλούμε όλους τους ένοπλους αντάρτες, όλους τους υγιώς σκεπτόμενους αναρχικούς και αριστερούς να προσυπογράψουν αυτό το με τις πράξεις τους. Έτσι μια προκήρυξη που θα αναλαμβάνει την ευθύνη για κάποια ενέργεια θα μπορεί να εντάσεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο του σχεδίου Επαναστατικό Κάλεσμα. Στόχος είναι ο άμεσος εκβιασμός της κυβερνητικής συμμορίας ώστε να ακυρώσει το σχέδιό της».

 Η οργάνωση καλεί τους φυλακισμένους να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σ’ αυτήν την εκστρατεία. «Σημαντικό ρόλο σ'αυτήν την εκστρατεία πρέπει να αναλάβουν οι ίδιοι οι φυλακισμένοι. Αρραγές μέτωπο μέσα και έξω από τις φυλακές. Προσυπογράφουμε κάθε κάλεσμα για την ενότητα των επαναστατών. Περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν». Τέλος, η «Μηδενική Ανοχή» απευθύνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις και καλωσορίζει τον Χριστόδουλο Ξηρό και πάλι στο αντάρτικο πόλης. Η συγκεκριμένη οργάνωση έχει αναλάβει την ευθύνη για:

 -Την εμπρηστική επίθεση στις 4 Ιανουαρίου 2010 στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλλιθέα 

-Την έκρηξη στο γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Πρωτόπαπα στις 14 Απριλίου 2010 

-Την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 

  -Τις επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς στα γραφεία του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και της Βάσως Παπανδρέου την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 

-Την έκρηξη στο γραφείο του Κώστα Σημίτη και στο ομώνυμο ίδρυμα στις 3 Απριλίου 2012 

-Την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά στις 13 Φεβρουαρίου 2013 

-Την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της Ν.Δ. Φεβρωνίας Πατριανάκου, στις 4 Ιουλίου 2013. 




 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.