ATHENS

Σεισμική δόνηση στο Αίγιο!!!

Δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ-σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο-έγινε αισθητή λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Αίγιο, την Πάτρα, τη Ναύπακτο και άλλες παραλιακές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας. 


 Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 08:37 Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 Σεισμική δόνηση στο Αίγιο Δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ-σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο-έγινε αισθητή λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Αίγιο, την Πάτρα, τη Ναύπακτο και άλλες παραλιακές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας.

 Το επίκεντρο προσδιορίστηκε, κοντά στις Καμάρες του Αιγίου, σύμφωνα με την εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου ενώ η μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου έκανε λόγο για δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και επίκεντρο τον δυτικό Κορινθιακό κόλπο, στο ύψος της Αιγιάλειας. 



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.