ΕΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που πέφτει στην Ευρώπη ! Πολιτικός «ΣΕΙΣΜΟΣ» στην Εσθονία, πάμε για ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ !

 


Η πρωθυπουργός της Εσθονίας, Κάγια Κάλας, ανακοίνωσε πριν τρεις μέρες την απόφασή της να παραιτηθεί με σκοπό να σχηματίσει νέο κυβερνητικό συνασπισμό και παρέδωσε την παραίτησή της στον πρόεδρο της χώρας, Αλάρ Καρίς. 

Μαζί με την πρωθυπουργό παραιτήθηκαν και οι επτά εναπομείναντες υπουργοί της κυβέρνησης της Εσθονίας. Πρόκειται για την έκτη κυβερνητική πτώση στην Ευρώπη και όπως όλα δείχνουν το φθινόπωρο θα υπάρχει και συνέχεια. 

Έχουν προηγηθεί Βρετανία (παραίτηση Τζόνσον), Βουλγαρία, Γαλλία (κυβερνήσεις μειοψηφίας), Ιταλία (παραίτηση Ντράγκι αν και ακόμη μη αποδεκτή από τον Ιταλό πρόεδρο) και Γερμανία (καταπόντιση των Χριστιανοδημοκρατών τον προηγούμενο Σεπτέμβριο αν και η επιλογή Σολτς απδείχτηκε καταστροφική για τους Γερμανούς). 

Η τεχνητή ενεργειακή και οικονομική κρίση διαρκείας θα οδηγήσει τους πολίτες σε απόγνωση, οργή και εξεγέρσεις, τις οποίες θα σπεύσει να εκμεταλλευτεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο έχει πάρει εντολή αν αντικαταστήσει τους πολιτικούς με άλλο σύστημα διακυβέρνησης. 


«Θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση. Σύμφωνα με το σύνταγμα, μόλις ανακοίνωσα ότι η σημερινή κυβέρνηση θα παραιτηθεί», εξήγησε η Κάλλας σε ανάρτησή της στο Twitter.

Είναι η έκτη κυβέρνηση που πέφτει στην Ευρώπη και η πέμπτη της ΕΕ!!!





ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...