Φρίκη ! Μετά τους ομοφυλόφιλους & οι σατανιστές προσβάλλουν το εθνικό σύμβολο ! Δαιμονικό τέρας "ευλογεί" τους αγωνιστές !


Δεν θα τους περάσει! Η Ελλάδα γιορτάζει χωρίς αυτούς!

Λύσσαξαν τα ανδρείκελα της ανωμαλίας και της αθεϊας με τον εορτασμό της εθνικής επετείου! 

Μετά τους ομοφυλόφιλους που προσέβαλαν το εθνικό σύμβολο παρουσιάζοντας το σαν δική τους πολύχρωμη σημαία, τώρα ήρθε η σειρά των Σατανιστών. 

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ήδη μια αλλοιωμένη εικόνα στον «Όρκο των αγωνιστών» του Βρυζάκη. 

O πρωτότυπος πίνακας είναι έργο του ζωγράφου Θεόδωρου Βρυζάκη, του 1865 και φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη. 

Μετά τους ΛΟΑΤΚΙ που αντικατέστησαν την ελληνική σημαία με την χρωματιστή σημαία της κοινότητά τους, οι Σατανιστές πήγαν ακόμη παραπέρα εμφανίζοντας ένα κερασφόρο δαιμονικό τέρας να "ευλογεί" τους αγωνιστές του '21 και αντί για το εθνικό σύμβολο μια σημαία με την πεντάλφα!

'Ατομα του περιθωρίου και ανόητοι προβοκάτορες δεν μπορούν να χωνέψουν πως η Ελλάδα γιορτάζει μαζί λαός και Εκκλησία, με υψηλά το φρόνημα και ακλόνητη την πίστη, χωρίς να τους έχει ανάγκη!

Δείτε την εικόνα ΝΤΟΠΗ !
 




ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...