Πλήρης πολεμική κινητοποίηση της Τουρκίας για να κάμψει τα «ψήγματα» της ελληνικής πολιτικής βούλησης για αντίσταση !

 

Ανακλήθηκαν όλες οι άδειες στο τουρκικό Ναυτικό και όλα τα πλοία του τουρκικού στόλου από το Γκιολτζούκ (Προποντίδα) αναμένεται να πάνε στη Μεσόγειο κάτι που δείχνει πως οι Τούρκοι ετοιμάζουν μείζονα κλιμάκωση. 

 Την ίδια στιγμή η Άγκυρα δημοσιεύει προπαγανδιστικά βίντεο με τουρκικά F-16 να κάνουν διελεύσεις πάνω από το Oruc Reis και να τα χαιρετούν από το πλήρωμα.

 

Πρόκειται για πλήρη πολεμική κινητοποίηση της Τουρκίας καθώς η Άγκυρα διαβλέπει τον δισταγμό έως και την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μην αντιδράσει δυναμικά. 

 Η Άγκυρα επιχειρεί να κάμψει τα όποια «ίχνη» αντίστασης που έχουν απομείνει στην ελληνική πολιτική βούληση παρουσιάζοντας εικόνα χώρας έτοιμης να πάει σε πόλεμο. 

 Δεν είναι, το ελληνικό πολιτικό σύστημα την κάνει να φαίνεται. 

Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις άμεσα στην Αθήνα, δεν θα «ξεφουσκώσει» η ελληνοτουρκική κρίση όπως θέλουν να πιστεύουν. 

 Μέχρι αυτή την στιγμή το Oruc Reis το προστατεύουν μια φρεγάτα και τέσσερις κορβέτες. 






 ΠΗΓΗ: pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...