ΕΚΤΑΚΤΟ : «Πράσινο» φως από Ινδό πρωθυπουργό σε ΕΔ: «Κτυπήστε το Πακιστάν» ! Βίντεο: Σφοδρή ανταλλαγή πυρών πυροβολικού !


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι έδωσε το «πράσινο» φως στον Στρατό για πλήρη ελευθερία κινήσεων αναφορικά με το χρόνο, τον τόπο και το μέγεθος της απάντησης που θα καταφέρει ενάντια στο Πακιστάν.




Συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τις χτεσινοβραδινές ανταλλαγές πυρών στο Κασμίρ μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν.

Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, η κατάσταση μεταξύ των δύο χωρών φαίνεται ότι βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Ινδία και Πακιστάν έθεσαν σε ύψιστη πολεμική ετοιμότητα το σύνολο των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων τους.

Στο πλευρό του Πακιστάν είναι η Τουρκία ενώ το Ιράν στηρίζει απόλυτα την Ινδία. Ο Μ.Τσαβούσουγλου επικοινώνησε με τον Πακιστανό ομόλογο του, Shah Mahmood Qureshi, και συζήτησαν την "επιθετικότητα της Ινδίας".

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες και το Ιράν φέρεται έτοιμο να εμπλακεί στην σύγκρουση Ινδίας-Πακιστάν καθώς έθεσε σε πολεμική ετοιμότητα τα βαλλιστικά συστήματα του για πλήγμα κατά τρομοκρατικών στόχων εντός Πακιστάν...







Την ίδια ώρα το Πακιστάν μετακινεί συνεχώς άρματα μάχης φαίνεται να κινούνται προς την πλευρά των συνόρων με την Ινδία κοντά στη ζώνη ελέγχου στο Sialkot.














ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...