Μαζική επίθεση ετοιμάζει η Ινδία ! Το Πακιστάν παρουσιάζει έναν από τους πιλότους των ινδικών μαχητικών που καταρρίφθηκαν !


Aμέσως μετά την ισχυριζόμενη κατάρριψη των ινδικών μαχητικών από τις πακιστανικές Ένοπλες Δυνάμεις για να αποδείξει το Καράτσι ότι όντως το πολεμικό επεισόδιο έγινε όπως το ανακοίνωσε, παρουσίασε δημοσίως έναν απο τους Ινδούς πιλότους των μαχητικών.

Ο πιλότος μάλιστα στο βίντεο φαίνεται πως έχει κτυπηθεί κατά την αιχμαλώτιση του και μάλλον έχει σπασμένη μύτη.





Την ίδια στιγμή συναγερμός έχει σημάνει στις ινδικές Ένοπλες Δυνάμεις οι οποίες συγκεντρώνουν μαζικά δυνάμεις στα ινδοπακιστανικά σύνορα και ειδικότερα στην αμφισβητούμενη μεθόριο του Κασμίρ.

Το Δελχί δεν μπορεί να αφήσει αναπάντητο ένα τέτοιο κτύπημα και προμηνύονται εξελίξεις.

Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι και οι δύο χώρες είναι πυρηνικές δυνάμεις. Στην συμβατική ισχύ η υπεροχή της Ινδίας είναι σαφέστατη αλλά και οι πακιστανικές ΕΔ δεν είναι κατηγορία «φτερού».

Χθες η Ινδία ισχυρίστηκε ότι κατέρριψε ένα πακιστανικό F-16 που πετούσε πάνω από το ινδικό Κασμίρ αλλά το Καράτσι το αρνήθηκε και για αυτό σήμερα παρουσιάζει τον αιχμάλωτο πιλότο για να αποδείξει τον δικό του ισχυρισμό.

Άλλωστε όντως το Δελχί επιχείρησε να αμφισβητήσει τις καταρρίψεις.

Πάντως στο Κασμίρ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία και έχει διακοπή η πρόσβαση στους αυτοκινητόδρομους για την μεταφορά στρατιωτικών μονάδων.

Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για το αν τα πρόσφατα πολεμικά γεγονότα θα εξελιχθούν σε ολοκληρωτική σύγκρουση που θα προκαλέσει έντονο φόβο σε όλο τον πλανήτη.








ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...