GEWKWN : Πρώτα θα περάσετε την προδοσία ( ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ),μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( ΠΕΙΝΑ Κ.Λ.Π ) !


Το κείμενο είναι από τις 15/9/2014!

Ο Άγιος Κοσμάς Ο Αιτωλός λέγει για το ποθούμενο, όταν θα γίνει το ποθούμενο παιδιά μου, τότε θα λάμψη και Ο Λόγος Του Θεού για όσα χρόνια έχει αποκαλυφθεί.

Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά.

Πνευματικά θα πεινάσετε, διότι πρώτα θα σας προδώσουν………….μετά θα περάσετε στην Βασιλεία του Βασιλεως, ως τότε δε ‘’ βλέπουμε και κάνουμε ‘’

Δεν τελειώνει εδώ η ιστορία μας, ούτε η χώρα σας τελειώνει εδώ, ούτε Ο Λόγος Του Θεού τελειώνει εδώ.

Πρώτα θα λάμψη η ορθοδοξία και μετά θα γίνουν κι’αλλα …….ΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΗ

Πολλοί παιδιά μου, ερμηνεύουν τις προφητείες βιαστικά, για να ερμηνεύσετε τις προφητείες, πρέπει προηγουμένως να κάνετε θερμή προσευχή ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε το νόημα, τον χρονον και το γεγονός.

Όσοι βιάζονται να τις ερμηνεύσουν, μπερδεύουν τον χρονον, ο οποίος είναι άγνωστος για όλους και για τους ιδίους τους προφήτες ακόμη.

Γιατί παιδιά μου τρέχουν πίσω από τα γεγονότα και όχι πίσω από τις προφητείες ;

Πρώτα ερμηνεύετε την κάθε προφητεία και μετά να την συγκρίνετε με το γεγονός το οποίον γίνεται, όταν λέω αυτόν τον λογον, εννοώ, ότι η κάθε προφητεία έχει τα γεγονότα που θα συμβούν σε κάποιο χρονικό διάστημα.

Μερικοί προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κοσμον, άλλοι βιάζονται να συγκρίνουν την κάθε προφητεία με ένα συγκεκριμένο γεγονός αλλά αυτό μπορεί να μην ισχύει.

Η κάθε προφητεία, συμπίπτει ακριβέστατα με την Καινή Διαθήκη, διαβάστε την προφητεία και την Καινή Διαθήκη και θα την βρείτε εκεί μέσα την προφητεία αυτή……..

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΘΗΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Η κάθε προφητεία και η Καινή Διαθήκη ομιλουν για το γεγονός του γεγονότος.

ΕΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Καινή Διαθήκη και με την Αποκάλυψη μην την βλέπετε ( παραδέχεσθε ) παιδιά μου

Πάρτε μια προφητεία, όποια θέλετε από την Παλαιαν Διαθήκη μέχρι και αυτές που βγήκαν από τους νέους Αγίους, θα δείτε ότι ο λόγος τους ταυτίζεται με μεγάλη ακρίβεια, ακριβέστατα, με τον Λόγο Του Κυρίου σας.





ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...