Σεισμική δόνηση στην Πελοπόννησο: Καμία αναφορά για ζημιές !


Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή λίγο μετά τις 21:00 απόψε σε πολλές περιοχές της Λακωνίας. 

Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 9 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Νεάπολης Βοιών Λακωνίας, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα 14 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση που καταγράφηκε γύρω στις 21:10, είχε μέγεθος 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 80 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σπάρτης.

«Δεν έχουν αναφερθεί τυχόν ζημιές από τη σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή, περίπου στις 21:10, απόψε σε πολλές περιοχές της Λακωνίας, όπως είπε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Μονεμβασιάς, Ηρακλής Τριχείλης.

Επίσης, ούτε στην Πυροσβεστική υπάρχουν αναφορές για ζημιές, όμως οχήματα από Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Νεάπολης πραγματοποιούν περιπολίες, για εντοπισμό τυχόν προβλημάτων.









ΠΗΓΗ: sahiel.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...