Συγκλονιστικά λόγια: «Αλέξη ρίχνεις δακρυγόνα,Ο Θεός ρίχνει βροχή και στα σβήνει»: Κουκουλοφόροι στήνουν επεισόδια με ΜΑΤ ! Ρίχνουν χημικά σε γυναικόπαιδα και ανάπηρους !


Ομάδα κουκουλοφόρων εμφανίστηκε από το πουθενά και προκάλεσε επεισόδια με τα ΜΑΤ,προκειμένου να ριφθούν χημικά, στο Σύνταγμα, μπροστά από την Βουλή, με σκοπό να διαλύουν τα τουλάχιστον 2.000.000 Ελλήνων που βρίσκονται να διαδηλώσουν για την Μακεδονία.

Πετούν στα γυναικόπαιδα χημικά. Ακόμα και σε ανάπηρους.

«Αλέξη σε στήριξα το 2015 και εσύ μου ρίχνεις χημικά», αναφώνησε η τραγουδίστρια, Αφροδίτη Μάνου.

«Ο Θεός ρίχνει φωτιά και στα σβήνει», την συμπλήρωσαν.

Ιερέας μπήκε μπροστά από τα ΜΑΤ, με την Παναγία υψωμένη,

Άνοιξαν την Μεγάλη Bρετάνια για να μπουν παιδιά που πνίγηκαν από τα χημικά

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετέφερε με τα χέρια του δύο παιδιά.

Η εκτεταμένη και δίχως όρια χρήση χημικών από τις δυνάμεις των ΜΑΤ προκάλεσαν ασφυξία σε μεγάλη μερίδα των διαδηλωτών, ανάμεσά τους παιδιά και μεγάλης ηλικίας άνθρωποι.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια άνοιξαν τις πόρτες προκειμένου να μεταφερθούν εντός του κτηρίου και να ξεφύγουν από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στην πλατεία Συντάγματος.
































ΠΗΓΗ: el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...