Δεν άντεξε να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας ! Τι ομολόγησε σήμερα ο Δ.Καμμένος (ΒΙΝΤΕΟ) !


«Φωτιά» στην πολιτική σκηνή μετά το όχι του Δημήτρη Καμμένου στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και το ναι στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα τόσο προς τον Π. Καμμένο, όσο και προς άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ.

Το κόμμα που ξεκίνησε με εθνική ατζέντα ακολουθεί τώρα τον Α. Τσίπρα στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

Οι ΑΝΕΛ έχουν μεγάλη ευθύνη, καθώς η στήριξη τους στηνκυβέρνηση έδωσε το στήριγμα που χρειαζόταν ο Αλέξης Τσίπρας για την παράδοση του ονόματος.

Η πολιτική ένταση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Δημήτρη Καμμένου λίγο πριν ψηφίσει «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ και διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ.

Την στιγμή που ο κατάλογος έφτανε στο όνομά του, ο βουλευτής έκανε τον σταυρό του, και με το ένα χέρι στην καρδιά ψήφισε «ναι».

Αμέσως μετά, πόσταρε στο facebook ένα μήνυμα γεμάτο νόημα.

Για την Πατρίδα.
Για την Μακεδονία μας.
Με το χέρι στην καρδιά.

Μάλιστα έκανε την ομολογία ότι είχε συζητηθεί, πριν από τη χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία, στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

«Πράγματι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του κυρίου Κοτζιά στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Χρειαζόμαστε 50 υπογραφές και δεν είχαμε. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναζητήσουμε στηρίγματα αλλού» ανέφερε ο κ. Καμμένος, ο οποίος διεγράφη εχθές από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όταν καταψήφισε την Κυβέρνηση στην κρίση ψηφοφορία στη Βουλή.


























ΠΗΓΗ: el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...