ΣΟΚ ! Δείτε ΠΟΙΟΣ είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του ΔΙΑΒΟΛΟΥ…ΒΙΝΤΕΟ !


Για εμάς τους χριστιανούς το απόλυτο κακό είναι ο Διάβολος.

Εκείνος ο Αρχάγγελος που αποστάτησε από τον Θεό και το όνομά του είναι Σαμαέλ.

Για τους περισσότερους που δεν ασχολούνται με το τι γίνεται έξω από τον γυάλινο μικρόκοσμο μέσα στον οποίον ζουν αποτελεί απλά φαντασίωση.

Πολλοί αν και χριστιανοί δεν δέχονται ότι υπάρχει αν και ο Απ.Παύλος ξεκαθαρίζει ότι ο αγώνας μας είναι εναντίων των κοσμοκρατόρων του κόσμου αυτού , των δαιμόνων και του αρχηγού τους του Διαβόλου , Σαμαέλ Σατανά.

Αν είναι δύσκολο να αποδεχτεί κάποιος την ύπαρξη των Δαιμόνων και του Σαμαέλ , σίγουρα δεν θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί.

«Υπάρχει κάτι χειρότερο από τον Διάβολο » ;

Μέγα το ερώτημα και ποιος ο λόγος να το σκεφτόμαστε κάν θα πεί κάποιος , και θα είχε δίκαιο , αν ο Ιησούς Χριστός ο Υιός και Λόγος του Θεού δεν είχε αναφερθεί σε αυτόν , στον πατέρα του Διαβόλου!. λέγοντας στους φαρισαίους » Εσείς εκ του πατρός του Διαβόλου είστε» Κατά Ιωάννην κεφ 8 στίχος 44.

Ωπ τι ήταν αυτό λέει ; Ο Πατέρας του Διαβόλου δεν είναι ο Θεός ;

Ο Πατέρας του από πλευράς Δημιουργίας ναι….αλλά από πλευράς
πνευματικής ανάπτυξης-καθοδήγησης και μεντορισμού….όχι…αφού ο Διάβολος δεν έχει πλέον καμία σχέση με αυτό που ήταν κάποτε ώς Αρχάγγελος του Φωτός.

Έχει πλέον αναμορφωθεί πλήρως από το Σκότος .

Ποιο είναι λοιπόν αυτό το «Σκότος» ;


ΠΗΓΗ: orthodoxianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...