ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ !


Χτύπημα εναντίον της Αλβανίας και των Σκοπίων είναι οι νέες αποφάσεις του Κρεμλίνου, οι οποίες αφορούν την πολιτική κατάσταση στις γειτονικές μας χώρες.

Σύμφωνα λοιπόν με αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων, ο αναπληρωτής Πρέσβης της Ρωσίας στα Σκόπια, Κωνσταντίν Μπερσένεφ, δήλωσε πως:

 «Ως χώρα (η Ρωσία) ποτέ δεν ασχολήθηκε με επαναστάσεις, όπως ορισμένες χώρες εμπλέκονται για να δημιουργήσουν βάσεις για τα μελλοντικά συμφέροντά τους ή να τοποθετήσουν δικές τους κυβερνήσεις σε κάποια χώρα.

Η Ρωσία, ως χώρα, και όχι ως κόμμα, δεσμεύεται για κάθε χώρα, να είναι σε θέση, ελεύθερα και όχι με πιέσεις από το εξωτερικό, να επιλύσει την εσωτερική κρίση μόνη της, επιλέγοντας κάποιον πολιτικό δικό της και όχι κάποιον που προτείνεται από έξω».

Παράλληλα, ο κ. Μπερσένεφ, σχολίασε πως η επίλυση του Σκοπιανού πλησιάζει, προκαλώντας ουσιαστικά ανησυχία στην Αλβανία, δεδομένων των μεταξύ τους σχέσεων.







ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...