Στην Ελλάδα βρίσκεται ο serial killer γιος του Τούρκου πιλότου που "έσπρωξε" τον Νίκο Σιαλμά στον θάνατο !


Την στιγμή που η Τουρκία με θράσος απαίτησε την έκδοση ηρωικού πιλότου της ΠΑ για να «δικαστεί» στα «ανεξάρτητα» δικαστήριά της ως «υπεύθυνος» για τον θάνατο του Τούρκου πιλότου Να'ί'λ Ερντογάν ο γιος του Τούρκου πιλότου İlhan Filiz που είχε ρίξει ελληνικό το πολεμικό αεροσκάφος Mirage F-1 του υποσμηναγού Νίκου Σιαλμά το πρωί της 18ης Ιουνίου του 1992 σε αερομαχία πάνω από το Αιγαίο, ο Atalay Filiz, τον οποίο οι αρχές της Τουρκίας αναζητούν σε όλη τη χώρα για τέσσερις φόνους βρίσκεται στην Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο και είναι άκρως επικίνδνος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet ο Filiz μετά από έφοδο της αστυνομίας που έγινε σε αποθήκη που είχε νοικιάσει στην Κωνσταντινούπολη στην ευρωπαϊκή γειτονιά Hadimkoy βρέθηκαν μια σειρά από DVD της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Dexter".

Ο νεαρός καταζητείται για τον φόνο του Göktuğ Demirarasla (γιου του υποστρατήγου Hasan Hüseyin Demiraraslan ) και της συντρόφου του Elena Radchikova , ρωσικής καταγωγής, στις 16 Σεπτεμβρίου 2013 όπως αναφέρει ο Στέφανος Νικήτας από την huffingtonpost.

Ο Atalay, φανατικός θαυμαστής του τηλεοπτικού "Dexter" μετά τις δολοφονίες των Demirarslan και Radchikova φέρεται να διάσχισε τα σύνορα προς την Ελλάδα και να πέρασε στη Χίο χρησιμοποιώντας πλαστό διαβατήριο με άλλο όνομα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Filiz ταξίδεψε στη Σμύρνη σε μια υπεραστικό λεωφορείο στις 29 Μαΐου και πέρασε τέσσερις ώρες σε ένα Internet café ψάχνοντας να βρει ένα σπίτι προς ενοικίαση για μερικές ημέρες.

Ο Atalay όμως είχε σχέση με Ρωσίδα φίλη της ω, την Olga Seregina, η οποία έχει εξαφανιστεί από το 2013 και είναι πιθανό να έχει κι αυτή πέσει θύμα του…

Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Sabah, μια παιδική φίλη της πρώην κοπέλας του Seregina είπε ότι ήθελε να χωρίσει με τον Filiz μεταξύ του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου του 2013, προτού εξαφανιστεί το Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Την 18η Ιουνίου 1992, ο Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς κατέπεσε στο Αιγαίο Πέλαγος χειριζόμενος αεροσκάφος F-1CG, της 114 Πτέρυγας Μάχης κατά τη διάρκεια εμπλοκής του σχηματισμού του με τουρκικά F-16 Fighting Falcon.(o Yποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς είχε εμπλακεί σε αερομαχία με το F-16 του χειριστή Ilhan Filiz).Η αιτία της πτώσης ήταν ελεγχόμενη πτήση στο έδαφος, ενώ ο χειριστής ο Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς σκοτώθηκε κατά την πρόσκρουση.

Ο Νίκος Σιαλμάς έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αερομαχίας με τουρκικό αεροσκάφος κοντά στον Αϊ-Στράτη. Τι έχει καταθέσει ο πατέρας του ήρωα Σιαλμά στο βιβλίο; «...Θυμάμαι που από πιτσιρικάς μού έλεγε: “Θα με γράψουν με μεγάλα γράμματα! Θα φτάσω ψηλά!”


Ομως, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι εννοούσε. Πιστεύαμε ότι το έλεγε επειδή θα έμπαινε στη Σχολή Ικάρων. Πού να καταλάβουμε τι ήθελε να μας πει τότε, μιλώντας γι’ αυτά τα μεγάλα γράμματα...» Στη συνέχεια, ο πατέρας αναφέρει: «Δύο μέρες μετά (σ.σ.: τη συντριβή του αεροσκάφους), βρέθηκε ένα κομμάτι από τη στολή του στη θάλασσα. Μας είπαν ότι περνούσε ένα καράβι και κάποιος το είδε τυχαία. Πήγε το Πολεμικό Ναυτικό και το περισυνέλεξε.

Το πήγαν στη μονάδα, αλλά τώρα δεν ξέρω πού το έχουν. Στην αρχή είπαν ότι θα το στείλουν στο Πολεμικό Μουσείο, αλλά ο διοικητής της Μοίρας του ήθελε να το κρατήσει στη μονάδα. Πρέπει να μάθουμε πού υπάρχει αυτό το κομμάτι της φόρμας του».


«May Day: 10 μοιραίες πτήσεις»,της δημοσιογράφου Γεωργίας Λινάρδου






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...