Ο νέος μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν βάζει στα λεωφορεία επιγραφές «Δόξα στον Αλλάχ» !


Ο Σαντίκ Καν,o νέος και μουσουλμάνος,δήμαρχος του Λονδίνου, αμέσως μετά την νίκη που του χάρισε ο λαός του Λονδίνου (προφανώς αψηφώντας τις μελλοντικές συνέπειες) προχωράει στην πρώτη του κίνηση που δεν είναι άλλη από την επιβολή στ λεωφορεία της βρετανικής πρωτεύουσας της επιγραφής «Subhan Αλλάχ» (Δόξα στον Αλλάχ) καθαρά μουσυλμανικού δηλαδή περιεχομένου στην «καρδιά» μιας άλλοτε χριστιανικής πρωτεύουσας μιας χριστιανικής (πάλι υποτίθεται) χώρας.


Εκατοντάδες λεωφορείων θα μεταφέρουν επιγραφές που θα δοξάζουν τον Αλλάχ ως υποστήριξη για τους Σύρους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν την χώρα τους. Οι επιγραφές θα τοποθετηθούν κατά τον εορτασμό του Ραμαζανίου. Η όλη ιστορία χρηματοδοτείται από την μουσουλμανική ΜΚΟ Islamic Relief, και δεν θα περιοριστεί μόνο στο Λονδίνο αλλά θα επεκταθεί και στο Manchester,στο Birmingham, στο Λέστερ και στο Bradford. Για όσους γνωρίζουν το Birmingham είναι η δέυτερη μεγαλύτερη βρετανική πόλη και στην πλειοψηφία του κατοικείται από αλλοδαπούς. Το Ραμαζάνι θα λάβει χώρα από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου, όταν οι Μουσουλμάνοι ασκούν την παραδοσιακη νηστεία τους καθώς τότε δεν τρώνε ποτέ την ημέρα και τρών μονάχα κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ο στόχος της διαφημιστικής εκστρατείας είναι να δοθεί μια θετική εικόνα για το Ισλάμ αλλά και να προωθήσει τους μουσουλμάνους να δείξουν τον θυμό τους για την Συρία με έναν εποικοδομητικό τρόπο! Ο Imran Madden, ο διευθυντής στην Βρετανία της Islamic Relief δήλωσε: «Κατά μία άποψη αυτό μπορεί να αποκαλεστεί ως αλλαγή κλίματος γιατί θέλουμε να αλλάξουμε την διεθνή αρνητική άποψη για την μουσουλμανική κοινότητα αυτής της χώρας» «Η μουσουλμανική κοινότητα είναι εξαιρετικά γενναιόδωρη και έχει δωρίσει £100 εκατομμύρια στερλίνες σε διεθνείς βοήθειες κατά το Ραμαζάνι» Θεωρητικά πρόκειται για δωρεές που θα βοηθήσουν Σύρους πρόσφυγες.

Μήπως όμως πρόκειται περί χρημάτων που καταλήγουν στην περιβόητη συριακή «αντιπολίτευση» ως οπλισμός και πυρομαχικά; Άλλωστε και το συριακό Παρατηρητήριο έχει την έδρα του στο Λονδίνο. Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο του 2012 ο προηγούμενος δήμαρχος Boris Johnson είχε απαγορέψει χριστιανικές φιλανθρωπίες. Σημειώνεται ότι τον Νοέμβριο έιχε ξεκινήσει μια καμπάνια η Εκκλησία της Αγγλίας που έδειχνε την περιβόητη για τους Άγγλους Προσευχή του Κυρίου (Lord’s Prayer).

Βασικά επρόκειτο για ένα διαφημιστικό 60 δευτερολέπτων που έδειχνε έναν αγρότη, έναν αρσιβαρίστα, ψαλμωδούς των ευαγγελίων, παδιά και το Αρχιεπίσκοπο του Canterbury να προσεύχονται πριν το καινούριο έργο του Star Wars αλλά απαγορεύθηκε απ'ολα τα σινεμά! Προσέξτε τώρα είχε εγκριθεί από την British Board of Film Classification και την Cinema Advertising Authority (δηλαδή τους αρμόδιους) και δέχτηκε «στοπ» από την Digital Cinema Media (DCM) που ελέγχει την διαφήμιση στα μεγαλύτερα σινεμά της Βρετανίας οπως τα Odeon, Vue και Cineworld. Η εταιρεία είπε ότι δεν θέλει να προσβληθούν οι μη Χριστιανοί! Προφανώς δεν την ενδιέφερε εάν προσβληθούν οι Χριστιανοί. Η Εκκλησία της Αγγλία δήλωσε για την απόφαση «τρομακτική σε όρους ελευθερίας του λόγου».

Έτσι λοιπόν έχουμε μια θρησκεία, που ήρθε από άλλα μέρη ελεύθερα να προπαγανδίζει τα πιστεύω της, ενώ η Θρησκεία που χαρακτηρίζει τον πολιτισμό της Ευρώπης δεν μπορεί πλέον δημόσια να εκφραστεί.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...