ΜΑΡΤΙΟΣ, η Ελληνική επανάσταση του 1821 ! ΜΑΡΤΙΟΣ, η κουρδική επανάσταση του 2016 !

Οι εκπλήξεις για την Τουρκία μήνα Μάρτη συμβαίνουν.

Σε μια γέννα βγαίνουν όλοι έξω από το δωμάτιο…

Έτσι πριν δυο μέρες είπαν να αναχωρήσουν και οι Ρώσοι από την περιοχή περιμένοντας με αγωνία να γεννηθεί το παιδί που θα λέγεται πλέον το ¨ελεύθερο Κουρδιστάν¨.

ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης : «Η Τουρκία θα διαλυθεί – Θα γίνει κουρδικό κράτος στην καρδιά της»!

Άντε τώρα να μην πιστέψεις! 1994- 2016 είκοσι δύο χρόνοι από την Κοίμηση του Γέροντος Παισίου.

¨Το Μάρτιο του 1994 συνάντησα το Γέροντα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής. Συγκινήθηκα, όταν μου έπιασε το χέρι, και παρά την κρισιμότητα της καταστάσεώς του, μού είπε τα ακόλουθα :
«Εσύ δεν πρέπει να στενοχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία. 

Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Στη Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος), αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους, διότι κατά αντιστοιχίαν αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της».

 Ο Γέροντας τότε επειδή με είδε προβληματισμένο ακούγοντας αυτά, μου είπε πάλι : «Όπως ξέρεις, εγώ δε διαβάζω εφημερίδες, αλλά αυτά τα μαθαίνω από αλλού …»

Οικονόμου Αλέξανδρος, αντιπτέραρχος ι.ε.α., Αθήνα (Σελ.404) agiotokos-kappadokia/
Και η έκπληξη ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016 , όπως ξεκίνησε πριν χρόνια ένα Μάρτιο του 1821.
ΠΟΙΟΣ το περίμενε και στις δύο περιπτώσεις εκτός από την Θεία Βουλή του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ;

Κατ αντιστοιχία όπως περιφερειακά ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου του 21 η επανάσταση στην Μάνη και την Αρεόπολη..βλέπουμε πάλι περιφερειακά το σχέδιο του ΘΕΟΥ εν έτη 2016 να απεργάζεται μια ελεύθερη κουρδική ζώνη στο υπογάστριο της τουρκικής επικρατείας.

¨Άνω κάτω σήμερα η Μέση ανατολή από την ανακήρυξη ομόσπονδης ζώνης με την ονομασία Βόρεια ομοσπονδία της Συρίας, στην οποία κυριαρχεί το κουρδικό στοιχείο, αλλά περιλαμβάνονται επίσης και άλλες εθνότητες.

«Το ομοσπονδιακό σύστημα εγκρίθηκε για την περιοχή Ροζάβα [συριακό Κουρδιστάν] – Βόρεια Συρία» δήλωσε ο Σιχανούκ Ντίμπο, αξιωματούχος του Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), του κύριου κουρδικού κόμματος στη Συρία που χαρακτηρίζεται τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία.

Η ανακοίνωση έρχεται ενόσω βρίσκονται σε εξέλιξη οι ειρηνευτικές συνομιλίες στη Γενεύη από τις οποίες έχει αποκλειστεί το PYD.

Η ένωση τριών κουρδικών «καντονιών» (Αφρίν, Κομπάνι και Τζαζιρέ) -εκτός των περιοχών που κατέκτησαν πρόσφατα οι κουρδικές δυνάμεις στον συριακό βορρά- συνιστά ένα περαιτέρω βήμα προς την αυτοδιάθεση. Ωστόσο, οι Κούρδοι γνωστοποιούν ότι το σχέδιό τους στηρίζεται σε «εδαφική» και όχι «εθνοτική» βάση, έχοντας εκπροσώπους του αραβικού πληθυσμού και άλλων μειονοτήτων στις συγκεκριμένες περιοχές.

Οι Κούρδοι της Συρίας έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στον πόλεμο κατά του ΙΚ στη Συρία καθώς θεωρούνται η «αιχμή του δόρατος» των δυνάμεων που έχουν ανακαταλάβει εδάφη από τους τζιχαντιστές στα βορειοανατολικά της χώρας.¨ onalert.gr/ 17.03.2016 | 21:5

Οι Αμερικάνοι είπαν να αντιδράσουν και αυτοί μιας και δεν πρέπει να τα σπάσουν ακόμα με τους τούρκους.

¨Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι δεν αναγνωρίζει την ανακήρυξη της αυτοδιοικούμενης ζώνης από τους Κούρδους και ότι εργάζεται για μια ενιαία, ανεξίθρησκη Συρία υπό διαφορετική ηγεσία.

«Δεν στηρίζουμε τις αυτοδιοικούμενες, ημιαυτόνομες ζώνες εντός της Συρίας», τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τζον Κίρμπι.¨ .pronews.gr/portal 17 Μαρτίου 2016
Σε μια γέννα βγαίνουν όλοι έξω από το δωμάτιο…

Έτσι πριν δυο μέρες είπαν να αναχωρήσουν και οι Ρώσοι από την περιοχή περιμένοντας με αγωνία να γεννηθεί το παιδί που θα λέγεται πλέον το ¨ελεύθερο Κουρδιστάν¨.
Όπως πάνε τα πράγματα θα δούμε σύντομα και την ¨Κουρδική Τριπολιτσά¨.

¨Βυθίζεται στο χάος η Τουρκία καθώς Κούρδοι του PKK έχουν εμπλακεί πλέον σε πολεμικές επιχειρήσεις μαζί με τις δυνάμεις YPS μέσα στις πόλεις με τις απώλειες των Τούρκων να είναι βαρύτατες. Την ίδια στιγμή η Γερμανία κλείνει την πρεσβεία, το προξενείο και τα γερμανικά σχολεία που λειτουργούν στην χώρα, ζητώντας στην ουσία να εκκενωθεί η Τουρκία από τους Γερμανούς πολίτες.

Ταυτόχρονα, στον υψηλότερο βαθμό συναγερμού, Threatcon Delta, έχει τεθεί η βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία που βρίσκεται πέντε μίλια βόρεια από τα Άδανα κοντά στα σύνορα με Συρία λόγω πληροφοριών για επιθέσεις των Κούρδων ακόμη και μέσα στην βάση.

Στο πλαίσιο αυτό ακυρώθηκαν οι άδειες όλου του προσωπικού ενώ περιπολούν μαζί αμερικανικές και τουρκικές ειδικές δυνάμεις σε 24ωρη βάση, ενώ το τουρκικό προσωπικό χρησιμοποιεί διαφορετικές εισόδους για να εισέλθει στην βάση.

Μετά τις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία και η Γερμανία έκλεισε την πρεσβεία της στην Άγκυρα και το γερμανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη μετά από πληροφορίες για νέα κύματα βομβιστικών επιθέσεων.¨ του Βασίλη Καπούλα pronews.gr/portal 17 Μαρτίου 2016

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ήταν σίγουρος για αυτό και έλεγε στον συνομιλητή του «Όπως ξέρεις, εγώ δε διαβάζω εφημερίδες, αλλά αυτά τα μαθαίνω από αλλού …»

Όπως και σίγουρος ήταν και το βεβαίωσε σε δεκάδες καταγεγραμμένους μάρτυρες ότι η Κωνσταντινούπολη θα μας δοθεί και θα είναι Ελληνική…

Φυσικά αυτό θα γίνει μετά αφού πέσει η ¨κουρδική ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ¨

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...