ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ! Μόνο στην Αττική έχουν εγκλωβιστεί 10.000 μετανάστες-πρόσφυγες ! Τι συμβαίνει σε Ελληνικό, Ελαιώνα, Σχιστό, Πειραιά και πλατεία Βικτωρίας !

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει το προσφυγικό-μεταναστευτικό στη χώρα μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στην Αττική έχουν εγκλωβιστεί περί τους 10.000 ανθρώπους.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι στο Ελληνικό στο γήπεδο χόκεϊ και στο κτίριο της παλιάς Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας φιλοξενούνται: 3.250 άτομα, στον Ελαιώνα: 700, στο Σχιστό: 1.350, στο λιμάνι του Πειραιά: 4.000 και στην πλατεία Βικτωρίας: 250 άτομα.

22.000 σε όλη την Ελλάδα...

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στην ελληνική επικράτεια βρίσκονται περίπου 22.000 πρόσφυγες και μετανάστες.

Με δηλώσεις του στο MEGA ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας αποκάλυψε χθες το πρωί ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης στην Ε.Ε. και υπογράμμισε ότι υπολογίζεται, βάσει των μελετών που υπάρχουν για αυτές τις περιπτώσεις, ότι θα εγκλωβιστούν 50.000 – 70.000 άνθρωποι στη χώρα, μέσα στον επόμενο μήνα.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...