ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ! Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στα γραφεία της Χουριέτ στην Άγκυρα !

Ένοπλοι που επέβαιναν σε βαν άνοιξαν πυρ κατά των γραφείων της εφημερίδας Hurryiet στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι δράστες έριξαν πέντε με έξι σφαίρες στα τζάμια του κτιρίου. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Η επίθεση φέρεται να έγινε μέσα από διερχόμενο βαν, που πέρασε μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας στον δρόμο Εσκισεχίρ στην Άγκυρα, όπως αναφέρει η τούρκικη Cumhuriyet, αλλά και άλλα τουρκικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Να θυμίσουμε ότι η εν λόγο εφημερίδα έχει γίνει και στο παρελθόν στόχος επιθέσεων, γνωστή για τις ακραίες απόψεις της αλλά και για την έντονη κρητική που ασκεί κατά καιρούς στον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...