Σοκάρει ο εκβιασμός του Τσίπρα !!! Πανικόβλητοι οι Ευρωπαίοι...!!!

Η εφημερίδα επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές από την Αθήνα... αναφέρει ότι η ελληνική πλευρά δεν διατίθεται να προχωρήσει σε περαιτέρω μεταρρυθμίσεις, σε περίπτωση που η Ευρώπη δεν σκοπεύει να χαλαρώσει τους κανόνες και να αξιολογήσει τις αποφάσεις της για την χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών .

 «Θα κομίσει ο Ελληνας πρωθυπουργός μια ολοκληρωμένη λίστα μεταρρυθμίσεων στους εταίρους ή λέτε να συνεχίσει το πόκερ κι άλλο;», διερωτάται σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα «Bild», σχολιάζοντας για ακόμη μια φορά τις εξελίξεις όσον αφορά στη διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές. 

Η εφημερίδα επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές από την Αθήνα, αναφέρει ότι η ελληνική πλευρά δεν διατίθεται να προχωρήσει σε περαιτέρω μεταρρυθμίσεις, σε περίπτωση που η Ευρώπη δεν σκοπεύει να χαλαρώσει τους κανόνες και να αξιολογήσει τις αποφάσεις της για την χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών. Συγκεκριμένα, κατά το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται την ίδια πηγή, η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει από την ΕΚΤ τη χαλάρωση στους κανόνες για τα λεγόμενα «T-Bills» - ένα είδος εντόκων κρατικών γραμματίων που έχουν αγοραστεί από τις ελληνικές τράπεζες. 

 Μάλιστα, σύμφωνα με την «Bild», έμπιστο πρόσωπο του πρωθυπουργού φέρεται να δήλωσε χθες στην εφημερίδα: Αν αυτοί οι κανόνες δεν χαλαρώσουν, από πλευράς μας δεν πρόκειται να υπάρξουν περισσότερες μεταρρυθμίσεις». 




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...