Έκτακτη συνάντηση Δραγασάκη - Ντράγκι την Τρίτη στην Φρανκφούρτη !!!

Έκτακτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, θα έχει αύριο, στα γραφεία της Ε.Κ.Τ., στην Φρανκφούρτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 5:30 το απόγευμα, ενώ σε αυτή θα παρευρεθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τα διεθνή οικονομικά, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, θα βρίσκεται στο Παρίσι όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν.

Η συνάντηση των δύο υπουργών Οικονομικών θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Βαρουφάκης θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα συναντηθεί στις 2:30 το μεσημέρι με τον επίτροπο οικονομικών υποθέσεων, Πιέρ Μοσχοβισί.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...