Υπό διάλυση η ΝΔ: «Λουκέτο» λόγω χρεών στα γραφεία της στη Λειβαδιά !!!

Έκλεισαν και επίσημα τα γραφεία της ΝΔ στη Λειβαδιά καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες,τα χρέη σε ενοίκια και τηλέφωνα που είχαν συσσωρευτεί ήταν υπέρογκα.

Μάλιστα, στελέχη μιλούν για ουσιαστικό πλέον «λουκέτο». Ουσιαστικά, όπως υπογραμμίζουν, τα γραφεία της ΝΔ στη Λειβαδιά ήταν κλειστά και προεκλογικά καθώς η μητέρα του Προέδρου της ΝΟΔΕ, κα Βασιλική Μαχαίρα, ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στο νομό και ο ίδιος επέλεξε να στηρίζει την εκλογή της μητέρας του από το να οργανώσει την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ στο νομό.

Τα «γαλάζια» στελέχη της περιοχής απευθύνουν έκκληση προς την κεντρική διοίκηση του κόμματος να ληφθούν απόφάσεις καθώς οι επιλογές αυτές όπως υποστηρίζουν δεν τιμούν την ιστορία της ΝΔ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...