ATHENS

Δήλωση ΒΟΜΒΑ εκπροσώπου του ΔΝΤ: Η Ελλάδα θα γίνει Ζάμπια !!!

Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τρίτο πρόγραμμα δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Μπίλ Μάρεϊ, τονίζοντας ότι το το Ταμείο εστιάζει στην ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης.

Ο κ. Μάρεϊ επισήμανε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται, αλλά πρέπει να γίνει ακόμα δουλειά. "Εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε συμφωνία το γρηγορότερο δυνατό", υπογράμμισε.

Παράλληλα ανέφερε ότι "το ΔΝΤ είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε εναλλακτικές προτάσεις για τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσει η Ελλάδα, αλλά παραμένει σταθερό στο ότι πρέπει να επιτευχθεί η πλήρης ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, ώστε να μην ξαναβρεθεί η χώρα στο ίδιο σημείο. Θέλουμε μια περιεκτική συμφωνία και όχι κάποια αποσπασματικά μέτρα".

Τέλος δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν έχει καταθέσει αίτημα να πληρωθούν όλες οι δόσεις σε μία προς το ΔΝΤ. Ξεκαθάρισε βέβαια ότι η χώρα έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό, υπογραμμίζοντας ότι η τελευταία χώρα που το έκανε αυτό ήταν η Ζάμπια.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.