Μητέρα είδε την 8χρονη κόρη της σε πορνό ιστοσελίδες !!!

Η Brittany Champagne δήλωσε ότι το βράδυ της Τετάρτης ανακάλυψε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Instagrαm, με τον κάτοχό του να ισχυρίζεται πως είναι ένα 11χρονο bisexual κορίτσι. Μάλιστα, υπήρχαν και φωτογραφίες της ίδιας με τον μόλις 9 μηνών γιο της.

Ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού είχε προφανώς «κλέψει» φωτογραφίες από το Facebook της μητέρας και στη συνέχεια τις ανέβασε στο δικό του στο Instagram βάζοντάς τους ετικέτες πορνογραφικών ιστοσελίδων.

Όπως είναι λογικό, η μητέρα αρχικά σοκαρίστηκε, στη συνέχεια όμως ξεκίνησε γρήγορη αναζήτηση, οπότε και εντόπισε τις φωτογραφίες τους σε δεκάδες ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου.

Αν και ενημερώθηκαν κατευθείαν οι αρχές, εκπρόσωπος της αστυνομίας δηλώνει πως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει διαπραχθεί κάποιο έγκλημα.

Παρά το γεγονός ότι και το Facebook αλλά και το Instagram δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να αναφέρουν τις φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών ωστόσο ισχυρίζεται πως έκανες αρκετές προσπάθειες προκειμένου οι φωτογραφίες να κατέβουν από τους λογαριασμούς, τονίζοντας παράλληλα πως ένιωσε η χειρότερη μητέρα στον κόσμο όταν αντίκρισε τις φωτογραφίες τους.

«Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πως θα ένιωθαν τα παιδιά μου», λέει και συμπληρώνει.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...