Αγωνία για την τύχη της τετράχρονης Άννυ Μπορίσοβα !!!!

Αυξάνεται η αγωνία για την τύχη της τετράχρονης, Άννυ Μπορίσοβα, που εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας, κοντά στην πλατεία Ομόνοιας. Στις αντιφάσεις των καταθέσεων της μητέρας έρχονται τώρα να προστεθούν οι θολές εξηγήσεις του φερόμενου ως βιολογικού πατέρα του παιδιού, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και προσήλθε για κατάθεση. Σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, η μητέρα της Άννυ του έδωσε το παιδί προκειμένου να μεταβεί στη Γερμανία. 

 «Ξύπνησα το πρωί και το παιδί είχε εξαφανιστεί» φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, όπως αναφέρει το Έθνος. Είχαν, ωστόσο, προηγηθεί και άλλες μαρτυρίες του, ότι η Άννυ είχε εξαφανιστεί στο πάρκο, ότι είχε δώσει το παιδί σε έναν φίλο του για να το προστατεύσει από τη μητέρα του που ήθελε να το πάρει στη Γερμανία, ότι το κρατούσε η μητέρα του. Μετά τα νέα δεδομένα, έδωσε ξανά κατάθεση η 25χρονη μητέρα της Άννυ, η οποία αυτή τη φορά παραδέχτηκε ότι η φίλη της στην οποία έλεγε πως είχε δώσει το παιδί και εκείνη το έχασε, δεν υπάρχει. «Είπα για τη φίλη μου για να καλύψω τον πατέρα της μικρής που την έχασε» φέρεται να είπε. 

Στην Ασφάλεια Αττικής κατέθεσε και η γιαγιά, μητέρα του 28χρονου, η οποία υποστήριξε πως κράτησε στο σπίτι της το παιδί ένα μήνα περίπου, επειδή η μητέρα της μικρής είχε φύγει ταξίδι στη Γερμανία. Όπως φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, μία ημέρα πριν εκείνη γυρίσει έδωσε ξανά τη μικρή στο γιο της. Ο 28χρονος Βούλγαρος που δηλώνει ότι είναι βιολογικός πατέρας της τετράχρονης, έχει απασχολήσει τις Αρχές στο πρόσφατο παρελθόν για θέματα χρήσης ναρκωτικών. Η Αστυνομία εκτιμά ότι το ζευγάρι των Βούλγαρων γνωρίζει τι έχει συμβεί στο παιδί. 

Οι δυο τους κρατούνται στη ΓΑΔΑ και εξετάζονται κατ' αντιπαράσταση. Εντύπωση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι στην κατοχή της 25χρονης βρέθηκαν 4.000 ευρώ, χρήματα τα οποία η ίδια δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει επαρκώς στους αστυνομικούς.




 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...