ΘΕΛΟΥΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ! Δηλητηρίασαν ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΗ !


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Ρώσος πρέσβης στο Τελ-Αβίβ, Αλεξάντερ Πέτροβιτς, με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Ο Ρώσος διπλωμάτης ενώ δειπνούσε σε εστιατόριο της Manta Ray στο Ισραήλ ένιωσε έντονη αδιαθεσία και λιποθύμισε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Η αναφορά του νοσοκομείου υπογραμμίζει ότι η αδιαθεσία οφειλόταν σε δηλητηρίαση και προς το παρόν, η υγεία του είναι σταθερή με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις, όπως μεταφέρει η ισραηλινή εφημερίδα "Yedioth Ahronoth".


Να σημειωθεί ότι τα ΜΜΕ της Ρωσίας, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, κάνουν λόγο για προσπάθεια επίθεσης με δηλητήριο και η ρωσική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις, μετά τη δολοφονία του Ρώσου διπλωμάτη στην Άγκυρα, την πτώση του αεροσκάφους που στοίχισε τη ζωή σε 92 άτομα.









ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...