Στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στα νοτιοδυτικά της Αγγλίας !

 


Στην περιοχή έσπευσαν ομάδες διάσωσης! 

Βρετανικό στρατιωτικό αεριωθούμενο συνετρίβη σήμερα στην Κορνουάλη, στη νοτιοδυτική Αγγλία, σύμφωνα με πληροφορίες, με βρετανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι το πλήρωμα χρησιμοποίησε το σύστημα εκτίναξης, προτού το αεροσκάφος καταπέσει σε αγροτική περιοχή. 

Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News μεταδίδει πως δεν υπάρχουν νεκροί από την πτώση, ενώ η τοπική αστυνομία αναφέρει πως ομάδες διάσωσης έχουν σπεύσει στην περιοχή. 

Η εφημερίδα Sun γράφει πως πρόκειται για ένα μαχητικό Hawk T1 της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως σε εκπαιδευτικές πτήσεις.

«Οι ομάδες διάσωσης έχουν σπεύσει στην περιοχή Σεντ Μάρτινς, στο Χέλστον, μετά τις αναφορές για πτώση αεροσκάφους. Ζητάμε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή», έγραψε η αστυνομία στο Twitter. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...