Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ! Έφτασε τα 140 κιλά !


Όπως αναφέρουν μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας που παρουσιάστηκαν σε κλειστή συνεδρίαση του κοινοβουλίου της χώρας, ο δικτάτορας από τη μέρα που ανέλαβε την εξουσία της Βόρειας Κορέας έβαλε 40 κιλά λόγω των κραιπαλών σε ποτό και φαγητό στις οποίες επιδίδεται επειδή φοβάται ότι θα δολοφονηθεί.

Ο 33χρονος Κιμ Γιονγκ Ουν ζύγιζε 90 κιλά όταν έγινε ηγέτης, έφτασε τα 120 κιλά το 2014, και σήμερα ζυγίζει 130, σύμφωνα με ένα βουλευτή της Νότιας Κορέας. Σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών, οι κραιπάλες και η έλλειψη ύπνου οφείλονται στο γεγονός ότι φοβάται για αντίποινα λόγω των εκκαθαρίσεων στις οποίες έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια, ενώ πλέον το ενδεχόμενο να αναπτύξει ασθένειες από τον τρόπο ζωής που ακολουθεί είναι πολύ πιθανό.

Οι εικασίες γύρω από τον υγεία του βορειοκορεάτη ηγέτη ξεκίνησαν το 2014 όταν δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση για 3 ολόκληρες εβδομάδες, ενώ νωρίτερα σε έλεγχο που έκανε σε εργοστάσιο εμφανίστηκε να κουτσαίνει πυροδοτώντας φήμες για ουρική αρθρίτιδα ή διαβήτη.

Οι αρχές της χώρας τότε, σε μια σπάνια επίδειξη ειλικρίνειας για την υγεία του αρχηγού τους, παραδέχθηκαν ότι έπασχε από μια «άβολη φυσική κατάσταση» – προφανώς αποτέλεσμα τραυματισμών στον αστράγαλο που υπέστη κατά τη διάρκεια «εξαντλητικών» επισκέψεων σε εργοστάσια και στρατιωτικές μονάδες.

Την περασμένη εβδομάδα ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε με ένα τσιγάρο κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε μία παιδική κατασκήνωση και ενώ στην χώρα έτρεχε εκστρατεία κατά του καπνίσματος.







ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...