ATHENS

ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ !!! Σε Μαραθώνιο εξελίσσεται η συνάντηση Τσίπρα – Γιούνκερ !!!


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η κρίσιμη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ στις Βρυξέλλες.
Πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, δημοσιογράφος ρώτησε τον Έλληνα πρωθυπουργό εάν θα υπάρξει συμφωνία και εκείνος τον κοίταξε σοβαρά, αλλά δεν του απάντησε.


Στη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Επιτροπης, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, θα καθοριστεί ο τρόπος εργασίας για τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και θεσμών, όπως σημείωσε σήμερα παράγοντας της ευρωζώνης.

Ο ίδιος παράγοντας ανέφερε, επίσης, ότι από τη συνάντηση μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Προέδρου της Επιτροπής ενδέχεται να οριστεί και η ημερομηνία μέχρι την οποία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και θεσμών. Αναφορικά με την πρόταση που θα συζητήσουν οι αρχηγοί στη συνάντηση τους, η ίδια πηγή δήλωσε πως δεν υπάρχει μια «ενιαία πρόταση» στο «τραπέζι», αλλά μια σειρά εγγράφων που έχουν υποβάλει όλες οι πλευρές.

Εξέφρασε, τέλος, την ελπίδα ότι τις επόμενες ημέρες, Ελλάδα και θεσμοί θα καταλήξουν σε συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement), εκτιμώντας, ωστόσο, ότι δεν είναι πιθανό να συγκληθεί Eurogroup εντός της εβδομάδας.

Πάντως η σημερινή τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group αναβλήθηκε για αύριο Πέμπτη στις 18:30 οπότε θα έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της κρίσιμης συνάντησης Τσίπρα-Γιούνκερ.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.