ATHENS

«ΖΟΥΓΚΛΑ» ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Εσείς στα τέσσερα !!! Να σωπάσουν οι βιβλιοπώλες» είπε στον Άδωνη !!!

«Ήρθε η ώρα της πρότασης της κυβέρνησης. Εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση αυτή μέχρι να επιτελεστεί η λαϊκή εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός.

Δεν θα φύγουμε ούτε ένα σίγμα από τα όρια που έθεσε. Η συμφωνία θα έχει μια εθνική γραμμή που θα λέει τέλος στην εξαθλίωση του λαού, στη λιτότηταμ για να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας. Δεν θα φύγουμε ούτε ένα σίγμα από αυτά τα όρια».

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος των ΑνΕλ Πάνος Καμμένος στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων και πρόσθεσε:

«Αυτή είναι μια κυβέρνηση που διαπραγματεύτηκε και έφερε μια συμφωνία 47 σελίδων, ένα κείμενο στο οποίο δεν αναφέρεται ότι θα φέρει άλλο μνημόνιο. Τελείωσαν τα μνημόνια. Η πρόταση της σημερινής κυβέρνησης είναι η απελευθέρωση της χώρας».

Την στιγμή που ζητούσε την στήριξη της πρότασης της κυβέρνησης, τον διέκοψε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να του απαντήσει ο κ. Καμμένος «στα τέσσερα εσείς». Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε να μιλά και ο Πάνος Καμμένος στράφηκε προς την Πρόεδρο της Βουλής λέγοντας «παρακαλώ τους βιβλιοπώλες» ζητώντας να τον καλέσει να σταματήσει.

Η παρέμβαση της Ζωής

Αμέσως μετά την φράση του Πάνου Καμμένου «στα τέσσερα εσείς» η πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεσηκώθηκε ολόκληρη με τον Άδωνη Γεωργιάδη να διαμαρτύρεται έντονα, κάτι που προκάλεσε και την παρέμβαση με «καρφιά» της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Σας υπενθυμίζω ότι η συζήτηση είναι για τους πολιτικούς αρχηγούς, κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη προς τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Πάνος Καμμένος: Να σωπάσουν οι βιβλιοπώλες….

Και αργότερα η Ζωή παρενέβη στην ομιλία του Πάνου Καμμένου για να του πει με νόημα:

«Κύριε πρόεδρε βλέπω ότι έχουμε πολλούς υποψηφίους προέδρους…»

Δείτε το βίντεο...






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.