ATHENS

Σαμαράς: Αποκλειστικά στην κυβέρνηση η αποτυχία και η αδυναμία συμφωνίας !!!

«Επειδή έχουμε να κάνουμε με μία κυβέρνηση προπαγανδιστών, θέλω να επαναλάβω και είναι σαφής: η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να βρει συνενόχους στην αποτυχία πέφτει στο κενό».

«Η κυβέρνηση αναζητά συνενόχους στην αποτυχία... Δεν διαπραγματευόμαστε μαζί για το μέλλον, και επομένως η αποτυχία και η αδυναμία συμφωνίας ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση και στον κ. Τσίπρα. Αποδείχθηκε ότι ο κ. Τσίπρας οργάνωσε την σημερινή συζήτηση επειδή αναζητά συνενόχους στην αποτυχία» διεμήνυσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά το κλείσιμο της συζήτησης στη Βουλή από τον πρωθυπουργό για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

«Επειδή έχουμε να κάνουμε με μία κυβέρνηση προπαγανδιστών, θέλω να επαναλάβω και είναι σαφής: η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να βρει συνενόχους στην αποτυχία πέφτει στο κενό», δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

«Δεν διαπραγματευόμαστε μαζί για το μέλλον, και επομένως η αποτυχία και η αδυναμία συμφωνίας ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση και στον κ. Τσίπρα. Αποδείχθηκε ότι ο κ. Τσίπρας οργάνωσε την σημερινή συζήτηση επειδή αναζητά συνενόχους στην αποτυχία» δήλωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά το κλείσιμο της συζήτησης στη Βουλή από το πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη πορεία των διαπραγματεύσεων.

«Φέρτε πρώτα μια συγκεκριμένη, χειροπιαστή συμφωνία για να δούμε αν θα την ψηφίσουμε» προκάλεσε ο Αντώνης Σαμαράς τον πρωθυπουργό κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, προσθέτοντας ότι «η εθνική συνεννόηση δεν γίνεται με ύβρεις.»

Ακόμη στην παρατήρηση του Αλέξη Τσίπρα ότι «οι δανειστές συμπεριέλαβαν τις προτάσεις που είχε καταθέσει ο κ. Σαμαράς» ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι τα μέτρα Βαρουφάκη είναι ίδια με τις προτάσεις των δανειστών».

«Πάτε τη χώρα σε τρίτο μνημόνιο» κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην πρωτολογία του στη Βουλή. «Η τρόικα σάς έκανε πρόταση για νέο μνημόνιο, οι δικοί σας λένε ότι το email Χαρδούβελη είναι όαση μπροστά σε σε αυτά που φέρνετε εσείς..» «Η ουσιαστικότερη πρόταση που θα είχα να σας κάνω είναι να συνεχίσετε την διαπραγμάτευση με βάση το email Χαρδούβελη» ανέφερε δηκτικά.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.