ATHENS

«ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !!! Ετοιμάζει ηρωϊκή έξοδο από την κυβέρνηση και δικό του κόμμα ο Βαρουφάκης;

Πληροφορίες ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης ετοιμάζει ηρωική έξοδο με δημιουργία νέου κόμματος φτάνουν το τελυταίο διάστημα στο Μέγαρο Μαξίμου.

To «βατερλό» με τον διορισμό Παναρίτη, οι χειρισμοί στη διαπραγμάτευση, η υπερβολική προβολή στα ΜΜΕ ενίοτε με άστοχες δηλώσεις έχουν δημιουργήσει «πονοκέφαλο» στο Μέγαρο Μαξίμου για το μέλλον του Γιάνη Βαρουφάκη στην Κυβέρνηση με αποτέλεσμα να τεθεί σε πρώτη φάση εκτός του κάδρου της διαπραγμάτευσης.

Η εξέλιξη αυτή δυσαρέστησε τον Βαρουφάκη που ξεκίνησε να κάνει δεύτερες σκέψεις για το πολιτικό του μέλλον.

Σύμφωνα με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος ο πρωθυπουργός ανησύχησε όταν άκουσε τον Βαρουφάκη να αφήνει υπονοούμενα πως «δεν θα υπογράψει την συμφωνία» εάν κρίνει ότι δεν αποτελεί «έντιμο συμβιβασμό».

Έτσι στο Μαξίμου έφτασαν φήμες ότι ο Γιάνης ετοιμάζει ηρωική έξοδο στην περίπτωση που η συμφωνία κατέληγε να είναι δυσμενέστερη από το πλαίσιο της απόφασης της 20ης Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες θέλουν δύο εταιρείες δημοσκοπήσεων να έχουν μετρήσει(χωρίς να δημοσιοποιήσουν) την απήχηση που θα είχε ένα κόμμα Βαρουφάκη. Οι εκτιμήσεις για την διακύμανση της δημοτικότητας του πάντως ποικίλλουν.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο παραγκωνισμός του από την διαπραγματευτική ομάδα τον έχει φθείρει πολιτικά ενώ άλλοι ότι παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.