Το ISIL κλείνει το φράγμα του Ευφράτη !!! Αποκάλυψη Ιωάννου: "Καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου" !!!!

Οι εγκληματίες ισλαμιστές του ISIL έχουν κλείσει τις πύλες του φράγματος του Ευφράτη στην πρόσφατα καταληφθείσα ιρακινή πόλη Ραμάντι μειώνοντας έτσι τα επίπεδα του νερού στον ποταμό, δηιουργώντας νεά σημεία διέλευσης για τις μελλοντικές τους επιθέσεις.

Την ίδια στιγμή προκαλείται τεχνητή λειψυδρία και μείωση των αποθεμάτων νερού στην Βαγδάτη. Το συγκλονιστικό όμως είναι ότι μια ακόμα προφητεία βαίνει προς πραγματοποίηση κάτι που υποδηλώνει ότι ζούμε όντως σε "έσχατους καιρούς" και η εποχή του "βδελύγματος, του υιού της ανομίας Αντιχρίστου" όπως προέβλεψαν οι Γραφές πλησιάζει.

Αποκάλυψη Ιώαννου, κεφ. 16 (12-16)

2 Καὶ ὁ ἕκτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην· καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου. 13 Καὶ εἶδον ἐκ τοῦ στόματος τοῦ δράκοντος καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ θηρίου καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ ψευδοπροφήτου πνεύματα τρία ἀκάθαρτα, ὡς βάτραχοι· 14 εἰσὶ γὰρ πνεύματα δαιμονίων ποιοῦντα σημεῖα, ἃ ἐκπορεύεται ἐπὶ τοὺς βασιλεῖς τῆς οἰκουμένης ὅλης, συναγαγεῖν αὐτοὺς εἰς τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος. 15 ᾿Ιδοὺ ἔρχομαι ὡς κλέπτης· μακάριος ὁ γρηγορῶν καὶ τηρῶν τὰ ἱμάτια αὐτοῦ, ἵνα μὴ γυμνὸς περιπατῇ καὶ βλέπωσι τὴν ἀσχημοσύνην αὐτοῦ. 16 καὶ συνήγαγεν αὐτοὺς εἰς τὸν τόπον τὸν καλούμενον ῾Εβραϊστὶ ῾Αρμαγεδών.

Είναι σαφές ποιοι είναι "οι εξ'ανατολών βασιλείς", και όπως πάνε τα πράγματα σύντομα για να σωθή η Ανθρωπότητα από την μάστιγα των ισλαμιστών θα πρέπει τα δυτικά έθνη που την δημιούργησαν να συναθροισθούν εναντίον της σε μια καθοριστική μάχη.

Άλλωστε η προφητεία είναι σαφής "τα πονηρά πνεύματα εκπορεύονται προς τους βασιλείς της γης και της οικουμένης όλης" με σκοπό να τους πλανέψουν (όπως και έγινε η Δύση δημιούργησε το ISIL) και μετά να τους αναγκάσουν να στραφούν όλοι μαζί εναντίον των "παιδιών" τους.

Φυσικά είναι γνωστή η προσπάθεια των τακφιριστών να ελέγξουν τα φράγματα στο Ιράκ μειώνοντας τη ροή του νερού σε περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης ή να προκαλέσουν πλημμύρες εκτάσεων γης όπου βρίσκονται σε εξέλιξη στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Ο Sabah Karhout, επαρχιακός σύμβουλος της Ανμπάρ δήλωσε πως η ISIL έκλεισε όλες τις πόρτες του φράγματος του Ευφράτη στο Ραμάντι.

Η κίνηση αυτή μείωσε τα επίπεδα του ποταμού Ευφράτη και έκοψε τα αποθέματα νερού στις περιοχές της Khalidiyah και Habbaniyah προς τα ανατολικά, οι οποίες είναι μερικές από τις τελευταίες που κατέχονται από φιλοκυβερνητικές δυνάμεις στο Ανμπάρ.

Η κίνηση αυτή καθιστά ευκολότερο για το Ισλαμικό Κράτος την πραγματοποίηση επιθέσεων όπως υποστηρίζει ο Karhout απευθύνοντας έκκληση για την τάχιστη ανακατάληψη της πόλης με τη συνδρομή αεροπορικών επιδρομών.


Επίσης ο σεΐχης al-Rafa Fahdawi, ηγέτης της φυλής Albu Fahad που μάχεται ενάντια στους τζιχαντιστές αναφέρει:

«Η κοπή του νερού σε Khalidiyah και Habbaniyah θα οδηγήσει σε μια μεγάλη ανθρωπιστική κρίση, όχι μόνο σε αυτούς τους τομείς αλλά και νοτιότερα».

Ο Aoun Dhiyab, πρώην επικεφαλής του ιρακινού τμήματος των υδάτινων πόρων και ειδικός σε θέματα νερού, δήλωσε:

«Ο στόχος της [Isis] δεν είναι να κόψει το νερό, αλλά να μειωθεί το επίπεδο ώστε να επωφεληθεί από αυτό για στρατιωτικούς σκοπούς. Όταν η στάθμη του νερού μειώνεται, τους επιτρέπεται να διεισδύσουν από το Ραμάντι στο Khalidiyah και στη συνέχεια εύκολα να μετακινηθούν σε άλλες περιοχές».

Οι ιρακινές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει μια αντεπίθεση για να ανακτήσουν το Ραμάντι, αλλά μέχρι στιγμής είτε σταμάτησαν στις παρυφές της πόλης ή εστίασαν τις προσπάθειές τους για την αποκοπή της γραμμή τροφοδοσίας των τζιχαντιστών.

Το ζήτημα είναι ότι πέραν της Αποκάλυψης υπάρχει και η προφητεία του γνωστού Νοστράδαμου που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην έκδοση του αμερικανικού Nemesis , συζητούν για το Νοστράδαμο και τις προφητείες του, και συγκεκριμένα τον "κομήτη του θανάτου», ο «πόλεμος του τρίτου αντί-Χριστου», και τον 3ο παγκόσμιο Πόλεμο.

Ένα βίντεο ,7λεπτο,τονίζει και τη σύνδεση στην πρόβλεψη του Nοστράδαμου, του πολέμου του Ναπολέοντα σαν τον πόλεμο του πρώτου αντί-Χριστου, τον πόλεμο του Χίτλερ με τον πόλεμο του δεύτερου αντί-Χριστου και, στη συνέχεια, παραθέτει δύο προβλέψεις για τη διάρκεια του πολέμου του Τρίτου Αντίχριστου.

Τονίζουν ότι ο Νοστράδαμος έγραψε για ένα κομήτη που θα προέλθει από τον Καρκίνο, πιο φωτεινό από μια πανσέληνο »: Το μεγαλύτερο αστέρι της χρονιάς ...", το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το κλειδί για την αναγνώριση του τρίτου αντίχριστου που είχε προβλέψει.

"Τέλος, ο τρίτος Αντίχριστος θα προκαλέσει πλημμύρες του ανθρώπινου αίματος, και κάποιος δεν θα βρει τον Άρη [το Θεό του Πολέμου] , νηστεία για μεγάλο χρονικό διάστημα ... Μετά από αυτό, ο Αντίχριστος θα είναι και πάλι ο καταχθόνιος πρίγκιπας για τρίτη και τελευταία φορά.

Όλα τα βασίλεια του Χριστιανισμού, και ακόμη και εκείνα των απίστων [μουσουλμάνοι], θα τρέμουν για τα επόμενα είκοσι πέντε χρόνια ... "
"Mabus" θα πεθάνουν σύντομα, τότε θα έρθει,
Μια φρικτή καταστροφή των ανθρώπων και των ζώων,
Αμέσως θα δει την εκδίκηση,
Εκατό χέρια (αρμοδιότητες) δίψα, πείνα, όταν ο κομήτης θα περάσει. "

Αυτό σημαίνει: 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος - Πυρηνικά Όπλα - καταστροφή σε όλο τον κόσμο. Ο Noστράδαμος στην Επιστολή προειδοποιεί για πολύ χειρότερα που θα έρθουν στο νέο πόλεμο.

Το ζήτημα είναι ότι ο πόλεμος αυτός δείχνει να έχει ξεκινήσει στις 11-9-2001 με την πτώση των Δίδυμων Πύργων (ποιος τους έριξε και γιατί είναι άλλη ιστορία, αλλά την επίσημη εκδοχή δεν την πιστεύουν ούτε το 70% των Αμερικανών πολιτών, πόσο μάλλον στον υπόλοιπο πλανήτη) και φαίνεται να οδεύει στην κορύφωση, που θα οδηγήσει στο τραγικό τέλος για όλους, και μέσα από τις στάχτες τι θα αναδυθεί; Μα φυσικά η...Νέα Τάξη Πράγματων: Μια Θρησκεία,ένα Κράτος, μια οικονομία, και προπαντώς ένας Ηγέτης...το Θηρίο, και κάποιοι σε καίρες θέσεις στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, και στην ΕΕ εργάζονται νυχθημερόν γι'αυτό.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...