ATHENS

Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ !!! Βρόμικα παχνίδια κατά της Ελλάδας !!! Περιμένει εκβιασμό με δραχμή και ΑΤΜ ο Τσίπρας !!!

Περιμένει εκβιασμό με δραχμή και ΑΤΜ ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει το ΒΗΜΑ, τονίζοντας πως Σόιμπλε, Λαγκάρντ και οι άλλοι σκληροί της ΕΕ, το τραβάνε στα άκρα.

Την ίδια στιγμή για «βρόμικα παιχνίδα σε βάρος της Ελλάδας» κάνει λόγο η εφημερίδα «Real», αποκαλύπτοντας «το ύπουλο σχέδιο των δανειστών».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι δανειστές: «Xτυπούν» τουρισμό, φαρμακοβιομηχανία και μεταποιητικές επιχειρήσεις με τις αυξήσεις-σοκ που προτείνουν στον ΦΠΑ, ευνοώντας τους ξένους ανταγωνιστές».

Και συνεχίζει η Realnews: «Zητούν «ξεπούλημα» των κρατικών «φιλέτων» και διατήρηση της εξοντωτικής φορολογίας στα ακίνητα που απαξιώνει την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. 

Επιμένουν στη συνταγή της σκληρής λιτότητας με μέτρα ύψους 4,8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2016 και κωλυσιεργούν για τη μείωση του χρέους που θα απελευθέρωνε πόρους για αναπτυξιακές πολιτικές».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.