ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: Λέει ψέματα ο Τσίπρας !!! Δεν με νοιάζει η ελληνική κυβέρνηση αλλά ο ελληνικός λαός !!!

Επανέρχεται και περνά στην αντεπίθεση ο πρόεδρος της Κομισιόν, ο οποίος τονίζει πως δεν έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία με την Αθήνα από το βράδυ της Κυριακής. 


Συγχρόνως σημειώνει με νόημα πως ενδιαφέρεται για τον ελληνικό λαό και όχι την ελληνική κυβέρνηση, προσθέτοντας πως θα ήταν μεγάλο λάθος να αυξηθεί το ΦΠΑ στη ηλεκτρικό ρεύμα και τα φάρμακα. Ο κ. Γιούνκερ κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση πως παρουσιάζει με λάθος τρόπο τις προτάσεις της Κομισιόν, ενώ υπογράμμισε πως ενδιαφέρεται για τον ελληνικό λαό, όχι για την ελληνική κυβέρνηση. 

Πάντως υποστήριξε πως θα ήταν μεγάλο λάθος να αυξηθεί το ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα και τα φάρμακα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο κ. Γιούνκερ είπε επίσης πως μια μικρή μείωση στις ελληνικές αμυντικές δαπάνες είναι εύκολα εφικτή, μία πρόταση η οποία περιλαμβάνεται στο κείμενο που κατέθεσε την Κυριακή η ελληνική πλευρά, στο τελευταίο γύρο διαβουλεύσεων.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...