ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΕ… ΑΠΟΓΝΩΣΗ: Αναζητούν στο Ίντερνετ πλούσιους «σπόνσορες» !!!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, εκπομπή του Radio 4 που θα βγει στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα, αποκαλύπτει ακριβώς αυτό το φαινόμενο: φοιτήτριες, χρησιμοποιούν το Ίντερνετ για να βρουν πλούσιους άνδρες που θα τους δώσουν χρήματα, δώρα αλλά και εξωτικές διακοπές σε αντάλλαγμα για μια «σχέση».

Μάλιστα μια ιστοσελίδα που κλείνει αυτά τα ραντεβού και που μετρά 4.5 εκατομμύρια χρήστες σε 139 χώρες, αναφέρει ότι η αύξηση των διδάκτρων από το 2012, έφερε περισσότερες εγγραφές από φοιτήτριες.

Εκπρόσωπος της λέει μάλιστα ότι «οι φοιτήτριες έχουν λίγες επιλογές. Είτε έχουν πλούσιους γονείς, είτε θα πάρουν τεράστια δάνεια είτε θα βρουν δουλειά. Αλλά η εύρεση εργασίας χρειάζεται ώρες μελέτης».

Οπότε, για να αποφύγουν τις… υπερωρίες, οι φοιτήτριες αναζητούν κάποιον- συχνά επιχειρηματία- που όχι μόνο θα της «στηρίξει» οικονομικά αλλά ενδέχεται να τους βρει και μια θέση εργασίας, όταν πάρουν τον πτυχίο…

Σε ό,τι αφορά τα σχετικά προφίλ με τα οποία διαφημίζονται τα προσόντα τους, προέρχονται κυρίως από φοιτήτριες του Πανεπιστημίου του Κεντ και ακολουθεί το Κέιμπριτζ.

Αναφέρεται ενδεικτικά η περίπτωση της Σαμάνθα Σάρατ, 29, η οποία λέει πως πληρωνόταν, όταν ήταν 19 ετών, για την «σχέση» 4.000 λίρες μηνιαίως.

Μια 19χρονη φοιτήτρια του Κέιμπριτζ, που δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα της, έκανε λόγο για ένα τραπεζίτη γύρω στα 40, που της πρόσφερε 3000 λίρες μηνιαίως για μια «προσωπική» συνάντηση την εβδομάδα. «Λένε ότι δεν πρόκειται για συνοδούς, ότι θα πάρεις δώρα και θα πας σε ωραία μέρη, αλλά η συναλλαγή είναι σεξ αντί χρημάτων» είπε η ίδια, λέγοντας πως δεν το ξαναέκανε έκτοτε γιατί ένοιωθε περίεργα.

Η Σαμάνθα από την πλευρά της υποστηρίζει ότι «μόνο μια φορά έκανε σεξ», προσθέτοντας ότι «της αγόρασαν αυτοκίνητο, ρολόγια, ακριβές διακοπές ακόμη και ένα διαμέρισμα». «Είναι θέμα λαιφστάιλ» είπε, για να προσθέσει ότι «έχεις ό,τι θες». Και τα είπε όλα…



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...